Berabere biterFener havlu atar buğün
Aynen öyle olacakBelli olmaz
2 2Aynen öyle olacak
O da güzel
Bak bende Fenerliyim ama ilk pas taliscaya atılan bunda sıkıntı yok talisca nın attığı pas ofsayt aga çok net hemde ben şaşırdım golü vermesineBen ne kadar galatasaraylı olsamda tarafsız ve adaletli bakıyorum. Golde de ofsayt olduğunu düşünmüyorum.
Yesİy skor 1-1
Ms skor 3-1 fb kazanır herkese bol şans
Ofsayt da ben Fenerbahçeliyim diye suçlu mu oluyorum bu Galatasaraylılae herşeye bok atıyor tamam ofsayt da maçı ben mi yönetimBak bende Fenerliyim ama ilk pas taliscaya atılan bunda sıkıntı yok talisca nın attığı pas ofsayt aga çok net hemde ben şaşırdım golü vermesine
Zor maçTrabzon yenilmez maçta kırmızı kart olur ve pen6
2Berabere bekliyorum
Ilk gol tsfelan atarsa bu maçta kırmızı kart kesin çıkar benceZor maç
Kırmızı kat banko snein için kupona eklicemIlk gol 'ya felan atarsa bu maçta kırmızı kart kesin çıkar bence
Sorun şu bizimkiler her önemli maçta gidip kaybediyor berabere kalıyor desenli beraberlik yetecek şampiyonluğa son maça kalmış bizimkiler gider yenilir ben hep şunu gördüm Fener iyi başlar puan farkını açar şampiyon olur geriden gelerek şampiyon olduğumuzu hiç göremedim keşke bu sene görsek de gs liler güzel bi sustursak kupadan da Elensinler hatta elde bir s.k olmadan sezonu kapatma nasıl olur ne hissettirir görmüş olurlarNet
Ofsayt da ben Fenerbahçeliyim diye suçlu mu oluyorum bu Galatasaraylılae herşeye bok atıyor tamam ofsayt da maçı ben mi yönetim
Knk siyaset=futbol zamanında Jesus dedem maçlar sahada oynanmıyor demiştiSorun şu bizimkiler her önemli maçta gidip kaybediyor berabere kalıyor desenli beraberlik yetecek şampiyonluğa son maça kalmış bizimkiler gider yenilir ben hep şunu gördüm Fener iyi başlar puan farkını açar şampiyon olur geriden gelerek şampiyon olduğumuzu hiç göremedim keşke bu sene görsek de gs liler güzel bi sustursak kupadan da Elensinler hatta elde bir s.k olmadan sezonu kapatma nasıl olur ne hissettirir görmüş olurlar
Öyle olacak mı taliscaaaaaaaaaTrabzon iyi oynarsa fener kazanamaz