Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fenerbahçe - Trabzonspor

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,099
1,548
113
İy skor 1-1
Ms skor 3-1 fb kazanır herkese bol şans

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,028
4,424
113
Ben ne kadar galatasaraylı olsamda tarafsız ve adaletli bakıyorum. Golde de ofsayt olduğunu düşünmüyorum.
Bak bende Fenerliyim ama ilk pas taliscaya atılan bunda sıkıntı yok talisca nın attığı pas ofsayt aga çok net hemde ben şaşırdım golü vermesine

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Net
Bak bende Fenerliyim ama ilk pas taliscaya atılan bunda sıkıntı yok talisca nın attığı pas ofsayt aga çok net hemde ben şaşırdım golü vermesine
Ofsayt da ben Fenerbahçeliyim diye suçlu mu oluyorum bu Galatasaraylılae herşeye bok atıyor tamam ofsayt da maçı ben mi yönetim

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,417
3,458
113
Trabzon yenilmez maçta kırmızı kart olur ve pen6

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,028
4,424
113
Net

Ofsayt da ben Fenerbahçeliyim diye suçlu mu oluyorum bu Galatasaraylılae herşeye bok atıyor tamam ofsayt da maçı ben mi yönetim
Sorun şu bizimkiler her önemli maçta gidip kaybediyor berabere kalıyor desenli beraberlik yetecek şampiyonluğa son maça kalmış bizimkiler gider yenilir ben hep şunu gördüm Fener iyi başlar puan farkını açar şampiyon olur geriden gelerek şampiyon olduğumuzu hiç göremedim keşke bu sene görsek de gs liler güzel bi sustursak kupadan da Elensinler hatta elde bir s.k olmadan sezonu kapatma nasıl olur ne hissettirir görmüş olurlar

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Sorun şu bizimkiler her önemli maçta gidip kaybediyor berabere kalıyor desenli beraberlik yetecek şampiyonluğa son maça kalmış bizimkiler gider yenilir ben hep şunu gördüm Fener iyi başlar puan farkını açar şampiyon olur geriden gelerek şampiyon olduğumuzu hiç göremedim keşke bu sene görsek de gs liler güzel bi sustursak kupadan da Elensinler hatta elde bir s.k olmadan sezonu kapatma nasıl olur ne hissettirir görmüş olurlar
Knk siyaset=futbol zamanında Jesus dedem maçlar sahada oynanmıyor demişti