- 3,396
- 2,433
- 113
Ne ofsaytı be kardeşim alakası yokBak bende Fenerliyim ama ilk pas taliscaya atılan bunda sıkıntı yok talisca nın attığı pas ofsayt aga çok net hemde ben şaşırdım golü vermesine
Ne ofsaytı be kardeşim alakası yokBak bende Fenerliyim ama ilk pas taliscaya atılan bunda sıkıntı yok talisca nın attığı pas ofsayt aga çok net hemde ben şaşırdım golü vermesine
AunNe ofsaytı be kardeşim alakası yok
Büyük takımlara kart olayında özellikle sarı kart yerin gelince kırmızı tabi iltimas gösterildiği sürece bizim ligden bir bok olmaz açıkcasıKnk siyaset=futbol zamanında Jesus dedem maçlar sahada oynanmıyor demişti
Reis ben 02çs 2-3k aticam taraf olduğum için öyle ümit ediyorum tesekkurler unutmadığın için beniBu maç nasıl sonuçlanır @tahir1603 senin fikrin önemli reis
Saygılar 🚬🚬🚬
Aynnİlk yarı kg var
Fred ve zorbay küçük kırmızı kart muhabbeti prime Fred GS maçında oynamasın diye talimat geldi hakem Türkçe zor konuşuyor İngilizce bildiğini sanıyor Allahim sabır bütün FB camiasınaBüyük takımlara kart olayında özellikle sarı kart yerin gelince kırmızı tabi iltimas gösterildiği sürece bizim ligden bir bok olmaz açıkcası
İmkân yokFenerbahçe handikap atar
Her derbide beraberizReis ben 02çs 2-3k aticam taraf olduğum için öyle ümit ediyorum tesekkurler unutmadığın için beni![]()
Güzel tercih hadi bakalımReis ben 02çs 2-3k aticam taraf olduğum için öyle ümit ediyorum tesekkurler unutmadığın için beni![]()
operasyon yoksa 1 bu maç fb kupadan elendi evinde gs ye . birde puan farkını düşürmüşken 2 hafta üst üste evinde yenilir mi ? bakın dostlar aksam fb yenlirse ağır ve ağır şike var demek imkansız ötesi top bu su demeyin ts de bı cacık yok he bence bjk ts derbiainden sonra en cok zevk veren derbi fb ts derbisidir. bol gollü fb galibiyeti. risk aramayan direk fb girsin yksek oran veren yerden. ts yener diyenler futbol katilidir. mantık biraz plsssssBu maç nasıl sonuçlanır @tahir1603 senin fikrin önemli reis
Saygılar 🚬🚬🚬
Hafta içi maçtan sonra aklıma geldin de üzmek istemedim seniHer derbide beraberiz
Ahhh beTrabzon yener. Kupada galatasaray de trabzona yenilir.
1 0Fener yener alt olur
Eyvallah Tahir babaHafta içi maçtan sonra aklıma geldin de üzmek istemedim seni![]()
Reis derin devletoperasyon yoksa 1 bu maç fb kupadan elendi evinde gs ye . birde puan farkını düşürmüşken 2 hafta üst üste evinde yenilir mi ? bakın dostlar aksam fb yenlirse ağır ve ağır şike var demek imkansız ötesi top bu su demeyin ts de bı cacık yok he bence bjk ts derbiainden sonra en cok zevk veren derbi fb ts derbisidir. bol gollü fb galibiyeti. risk aramayan direk fb girsin yksek oran veren yerden. ts yener diyenler futbol katilidir. mantık biraz plsssss
Nedir yok