- 103,072
- 58,219
- 113
Secime 3 hafta var bu sartlarda kim nasil gelecek o is sikinti ama 3 haftada olsa ismail gelir gibi dusunuyorumİsmail Kartal gelir mi ozel oran varda 😂
Secime 3 hafta var bu sartlarda kim nasil gelecek o is sikinti ama 3 haftada olsa ismail gelir gibi dusunuyorumİsmail Kartal gelir mi ozel oran varda 😂
Benficayla anlaşmışsın diyorlar dost doğru mu halk merak ediyor 😄Portekiz milli takımı 😀
Adamın teki alintilayip bana diyor hocaymis Mourinho fenere gelmeden ondan öncede bomboş biri dedim hocalıkla alakası yok adamın popülerlikle göz önünde hep şaklabandan farkı yok bunun.Bu fenerlilere anlamak imkansız hala nasıl İsmail Kartal Volkan Demirel Emre belezoglu isteyebilirler akıl alır gibi değil
Yeminle kafayı yemişler bunlarin ucu bir hoca etmez
Gidip sağlam bir adam nasıl almazlar
Marco Reus falan var
Neyse gs li olarak İsmail Kartal falan bize uyar![]()
Dostum fener resmen amatör gibi yönetiliyor içler acısıAdamın teki alintilayip bana diyor hocaymis Mourinho fenere gelmeden ondan öncede bomboş biri dedim hocalıkla alakası yok adamın popülerlikle göz önünde hep şaklabandan farkı yok bunun.
Ben Beşiktaşliyim bide Bizim durum belli zaten ama fener dünyaları harca sonuç koca bir 0.
Yapı yapı diye ağlıyorlar sonra lan top oynamiyorsunuz sahada neyin yapısından bahsediyorsun.
Bu mou son 7 yılda başarısını gostersene buna tekniktirektor diyen adam futboldan anlamıyor 5 kuruş degmez bu adam her gittiği takımı ligten düşmeye oynatıp tazminatı alıp darbe vurdu ne Roma bıraktı ne manu onun yüzünden hergittigi takım 10 yıl geri gitti Roma hala toparlanamadi geçmişte 2 üç başarı yaptı yıllardır ekmeğini yiyor teknik adamlık yapmadan tazminatı vurup kaçıyor çünkü birşey bildiği yok bu aptalı bu ülkeye sokan aptal oğlu aptal bu kadar alçalmayin burası Türkiye bunun gibi it gelip ülkemize laf ettiren çakallar 1 yıldır ne ülke bıraktı ne Fenerbahçe bıraktı soysuz köpek hala tuttular hasiyetsizlerMou hoca değil mi, yani bunlar ne yeyip içiyorlar. Bu ülkenin insanların ağzını bantlayin konusmasinlar ülke 100 yıl ileri gider
Kurban İsmail’imiz yine kurban olmaya gelir abiSecime 3 hafta var bu sartlarda kim nasil gelecek o is sikinti ama 3 haftada olsa ismail gelir gibi dusunuyorum
Çok doğru söylüyorsun dostumBu mou son 7 yılda başarısını gostersene buna tekniktirektor diyen adam futboldan anlamıyor 5 kuruş degmez bu adam her gittiği takımı ligten düşmeye oynatıp tazminatı alıp darbe vurdu ne Roma bıraktı ne manu onun yüzünden hergittigi takım 10 yıl geri gitti Roma hala toparlanamadi geçmişte 2 üç başarı yaptı yıllardır ekmeğini yiyor teknik adamlık yapmadan tazminatı vurup kaçıyor çünkü birşey bildiği yok bu aptalı bu ülkeye sokan aptal oğlu aptal bu kadar alçalmayin burası Türkiye bunun gibi it gelip ülkemize laf ettiren çakallar 1 yıldır ne ülke bıraktı ne Fenerbahçe bıraktı soysuz köpek hala tuttular hasiyetsizler
Dediklerinin hepsi doğru..Dostum fener resmen amatör gibi yönetiliyor içler acısı
Dünyanın hiçbir yerinde GS yi koruleyerek kendini iyi gösterme su bu diye bahaneler sarılma generden başka yoktur
Ki Türkiye'de de yok
Ben şahit olmadım örneğin İspanya da Real veya Barça fener gibi yapiyormu
İtalya'da Milan Inter juve veya Almanya'da Dortmund Münih kollaniyor biz gerçek şampiyonuz mu deniliyor
Boş muhabbetler
İsmail Kartal gitti İran a sonuç belli
Ya bunlar kafayı yemiş
İlla camiadan bir Fatih terim olan buruk gibi efsane si yaratmaya calisilmak nedir ya olmuyorsa olmuyor
Gidip genç dinamik günümüz futboluna uygun bir adam alırsın
Neyse söylenecek çok şey varda bosver
Beceriksiz işte@JayJayOkocha kerem fenerde şimdi bu transferi neden 3 gün önce yapmadılar da simdi yaptılar dost
Morinho çok büyük kariyer. Okan Buruk kim arkadaş. Kim istiyormuş Avrupada. Son yıllarda iyice korkak futbol oynatmaya başladı Morinho ama iki kariyeri karşılaştırınca adama gülerler. Zaten kariyerinin son demlerinde bir hoca. Kendini Morinho ile mi kıyas ediyor. Önce o kariyeri yapmalı
İnşallah kankamSecime 3 hafta var bu sartlarda kim nasil gelecek o is sikinti ama 3 haftada olsa ismail gelir gibi dusunuyorum