Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe, Jose Mourinho ile Yollarını Ayırdığını Açıkladı

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
1,972
113
Bu fenerlilere anlamak imkansız hala nasıl İsmail Kartal Volkan Demirel Emre belezoglu isteyebilirler akıl alır gibi değil
Yeminle kafayı yemişler bunlarin ucu bir hoca etmez
Gidip sağlam bir adam nasıl almazlar
Marco Reus falan var
Neyse gs li olarak İsmail Kartal falan bize uyar:)

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,700
3,605
113
Bu fenerlilere anlamak imkansız hala nasıl İsmail Kartal Volkan Demirel Emre belezoglu isteyebilirler akıl alır gibi değil
Yeminle kafayı yemişler bunlarin ucu bir hoca etmez
Gidip sağlam bir adam nasıl almazlar
Marco Reus falan var
Neyse gs li olarak İsmail Kartal falan bize uyar:)
Adamın teki alintilayip bana diyor hocaymis Mourinho fenere gelmeden ondan öncede bomboş biri dedim hocalıkla alakası yok adamın popülerlikle göz önünde hep şaklabandan farkı yok bunun.
Ben Beşiktaşliyim bide Bizim durum belli zaten ama fener dünyaları harca sonuç koca bir 0.
Yapı yapı diye ağlıyorlar sonra lan top oynamiyorsunuz sahada neyin yapısından bahsediyorsun.

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,367
1,918
113
Fener keremı almıs bunca senden sonra

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
1,972
113
Adamın teki alintilayip bana diyor hocaymis Mourinho fenere gelmeden ondan öncede bomboş biri dedim hocalıkla alakası yok adamın popülerlikle göz önünde hep şaklabandan farkı yok bunun.
Ben Beşiktaşliyim bide Bizim durum belli zaten ama fener dünyaları harca sonuç koca bir 0.
Yapı yapı diye ağlıyorlar sonra lan top oynamiyorsunuz sahada neyin yapısından bahsediyorsun.
Dostum fener resmen amatör gibi yönetiliyor içler acısı
Dünyanın hiçbir yerinde GS yi koruleyerek kendini iyi gösterme su bu diye bahaneler sarılma generden başka yoktur
Ki Türkiye'de de yok
Ben şahit olmadım örneğin İspanya da Real veya Barça fener gibi yapiyormu
İtalya'da Milan Inter juve veya Almanya'da Dortmund Münih kollaniyor biz gerçek şampiyonuz mu deniliyor

Boş muhabbetler

İsmail Kartal gitti İran a sonuç belli
Ya bunlar kafayı yemiş
İlla camiadan bir Fatih terim olan buruk gibi efsane si yaratmaya calisilmak nedir ya olmuyorsa olmuyor
Gidip genç dinamik günümüz futboluna uygun bir adam alırsın

Neyse söylenecek çok şey varda bosver

isyankar3113

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
1,163
113
Mou hoca değil mi, yani bunlar ne yeyip içiyorlar. Bu ülkenin insanların ağzını bantlayin konusmasinlar ülke 100 yıl ileri gider
Bu mou son 7 yılda başarısını gostersene buna tekniktirektor diyen adam futboldan anlamıyor 5 kuruş degmez bu adam her gittiği takımı ligten düşmeye oynatıp tazminatı alıp darbe vurdu ne Roma bıraktı ne manu onun yüzünden hergittigi takım 10 yıl geri gitti Roma hala toparlanamadi geçmişte 2 üç başarı yaptı yıllardır ekmeğini yiyor teknik adamlık yapmadan tazminatı vurup kaçıyor çünkü birşey bildiği yok bu aptalı bu ülkeye sokan aptal oğlu aptal bu kadar alçalmayin burası Türkiye bunun gibi it gelip ülkemize laf ettiren çakallar 1 yıldır ne ülke bıraktı ne Fenerbahçe bıraktı soysuz köpek hala tuttular hasiyetsizler

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
1,429
113
Bu mou son 7 yılda başarısını gostersene buna tekniktirektor diyen adam futboldan anlamıyor 5 kuruş degmez bu adam her gittiği takımı ligten düşmeye oynatıp tazminatı alıp darbe vurdu ne Roma bıraktı ne manu onun yüzünden hergittigi takım 10 yıl geri gitti Roma hala toparlanamadi geçmişte 2 üç başarı yaptı yıllardır ekmeğini yiyor teknik adamlık yapmadan tazminatı vurup kaçıyor çünkü birşey bildiği yok bu aptalı bu ülkeye sokan aptal oğlu aptal bu kadar alçalmayin burası Türkiye bunun gibi it gelip ülkemize laf ettiren çakallar 1 yıldır ne ülke bıraktı ne Fenerbahçe bıraktı soysuz köpek hala tuttular hasiyetsizler
Çok doğru söylüyorsun dostum

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,591
1,585
113
gelcek adam belli ismail kartal ali koç varken hangi yabancı salak gelir kariyerini burda mahveder
neyse yogurt yemeye devem

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,735
1,281
113
GYBcnCMXUAAsFK9.jpeg
😂😂

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,591
1,585
113
ismail kartal gelsinde kurtarsın ilk 10 maç bu kadro ile 7 sırada olur fenerde ismail kartal edin dzeko tadic felan vardı onalara dua etsin

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,700
3,605
113
Dostum fener resmen amatör gibi yönetiliyor içler acısı
Dünyanın hiçbir yerinde GS yi koruleyerek kendini iyi gösterme su bu diye bahaneler sarılma generden başka yoktur
Ki Türkiye'de de yok
Ben şahit olmadım örneğin İspanya da Real veya Barça fener gibi yapiyormu
İtalya'da Milan Inter juve veya Almanya'da Dortmund Münih kollaniyor biz gerçek şampiyonuz mu deniliyor

Boş muhabbetler

İsmail Kartal gitti İran a sonuç belli
Ya bunlar kafayı yemiş
İlla camiadan bir Fatih terim olan buruk gibi efsane si yaratmaya calisilmak nedir ya olmuyorsa olmuyor
Gidip genç dinamik günümüz futboluna uygun bir adam alırsın

Neyse söylenecek çok şey varda bosver
Dediklerinin hepsi doğru..

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,059
2,149
113
Yeni hoca kim olacak bakalım

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,488
2,642
113
Morinho çok büyük kariyer. Okan Buruk kim arkadaş. Kim istiyormuş Avrupada. Son yıllarda iyice korkak futbol oynatmaya başladı Morinho ama iki kariyeri karşılaştırınca adama gülerler. Zaten kariyerinin son demlerinde bir hoca. Kendini Morinho ile mi kıyas ediyor. Önce o kariyeri yapmalı

Ayrıca Türkiye ligine yabancı hoca olmuyor. 3 büyüklerde ne kariyerli teknik adamlar geldi arkasına teneke bağlayıp gönderdiler

Son düzenleme: