- 3,824
- 1,071
- 113
Aynen öyleKesinlikle 6 numara şart
Aynen öyleKesinlikle 6 numara şart
Doğru la onu unutmuşumBesiktas ta zaten bi oyuncu var o nerde kanka rafa silva
Rafa silvayiyi ekleyin
Rafa silvadan cacık olmaz göndersinler abartmayın bu kadar adamıRafa silvayiyi ekleyin
Bu saatte bu analiz valla brawo puahaFenerin en büyük eksiği kreatif futbolcu. Daha doğrusu 8-10 oynayabilecek bir kreatif, yetenekli oyuncu.
Hayvan gibi fiziksel özellikte oyuncuları var. Çok diri kalır bu takım, her takıma fiziksel üstünlük kurar. Ama, oyun zekası ve o futbol zekası ile birlesmezse zor. İrfan'a bel bağlamak da doğru değil ki hiç iyi izlenim vermedi son maçlarda. Hiç hazır görünmüyor.
Beşiktaş'ın eksiğini saymaya kalksam sabah olur. 11 oyuncu alsak, 11 oyuncuya daha ihtiyaç varmış gibi geliyor, öyle bir kadromuz var şükürler olsun. 3 yıldır ne oynadığını bilen, her maç belli bir standardı olan tek futbolcumuz vardı Gedson, onu da yok paraya sattılar.
Neyse ki Türk ligini çok sallamiyorum yıllardır, yoksa kanser eder bu takım insanı.
Komik puahahaRafa silvadan cacık olmaz göndersinler abartmayın bu kadar adamı
İmkansız diyorum bende yaz kenara😄O değilde sane ikinci Zaha vakası yazın kenara
Ben bu saatlerin adamıyım. 5 tane ex verdik. 20'yi aşkın trafik kazasıyla uğraştım. 24 saat olacak belam mikildi hastanede ama futbol analizini de bırakmıyorum 🤣Bu saatte bu analiz valla brawo puaha
Doğru valla ben niye yatmıyorum sana kolay gelsin millet ölüyor yanında hala analiz peşindesin puahahBen bu saatlerin adamıyım. 5 tane ex verdik. 20'yi aşkın trafik kazasıyla uğraştım. 24 saat olacak belam mikildi hastanede ama futbol analizini de bırakmıyorum 🤣
Sadece ali koç değil komple yönetimde sıkıntı var bugün bir oyuncu beğenmişler görüşme fln yapılacakmış taraftar tepki gösterdi diye askıya almışlar görüşmeleri bu nasıl plansızlık nasıl kafa yapısı anlamak imkansız koskoca fenerbahçeyi yönetenlere bak çok acayipValla bizim en büyük sorunumuz ali koç adam gitmedi kaç senedir aiqqqq lezik kepaze olduk millete
Barcelona fenere yamalı önermiş fener kabul etmemişDiğer kanada da yamal diyorlar ama bakalım hayırlısı😄
Zaten bu sene fener şampiyon olsun galatasaray sadece avrupaya odaklansın yeter fenerin hasreti de bitsin belki futboldaki kaos ortamı azalır galatasaray da bi çeyrek görse keşke ama nerdeeeGalatasaray avrupada başarılı olamazsa bu kadro gereksiz superligi barış yunus ilerde alırsın en kötü yarışta okursun
Napayım onlar ölüyor diye ben de mi öleyim Erhan 😵💫 Ben görevimi yapar, analizime bakarım. Hayat devam ediyorDoğru valla ben niye yatmıyorum sana kolay gelsin millet ölüyor yanında hala analiz peşindesin puahah
Reis her sene kime çöp deseniz gsyi taşıyor 😂Fenerbahce de bu oyuncular olsa var ya ligin içinden geçeriz bunların yanında Victor osimhen icardi Rafa Silva hikaye nokta