Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahce 11

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,491
1,798
113
Fenerin en büyük eksiği kreatif futbolcu. Daha doğrusu 8-10 oynayabilecek bir kreatif, yetenekli oyuncu. ŞimanSiki ile olmaz bu işler. Adam sadece pozisyon gelirse şut çekiyor.
Hayvan gibi fiziksel özellikte oyuncuları var. Çok diri kalır bu takım, her takıma fiziksel üstünlük kurar. Ama, oyun zekası ve o futbol zekası ile birlesmezse zor. İrfan'a bel bağlamak da doğru değil ki hiç iyi izlenim vermedi son maçlarda. Hiç hazır görünmüyor.
Beşiktaş'ın eksiğini saymaya kalksam sabah olur. 11 oyuncu alsak, 11 oyuncuya daha ihtiyaç varmış gibi geliyor, öyle bir kadromuz var şükürler olsun. 3 yıldır ne oynadığını bilen, her maç belli bir standardı olan tek futbolcumuz vardı Gedson, onu da yok paraya sattılar.
Neyse ki Türk ligini çok sallamiyorum yıllardır, yoksa kanser eder bu takım insanı.

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,659
6,573
113
O değilde sane ikinci Zaha vakası yazın kenara

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Fenerin en büyük eksiği kreatif futbolcu. Daha doğrusu 8-10 oynayabilecek bir kreatif, yetenekli oyuncu.
Hayvan gibi fiziksel özellikte oyuncuları var. Çok diri kalır bu takım, her takıma fiziksel üstünlük kurar. Ama, oyun zekası ve o futbol zekası ile birlesmezse zor. İrfan'a bel bağlamak da doğru değil ki hiç iyi izlenim vermedi son maçlarda. Hiç hazır görünmüyor.
Beşiktaş'ın eksiğini saymaya kalksam sabah olur. 11 oyuncu alsak, 11 oyuncuya daha ihtiyaç varmış gibi geliyor, öyle bir kadromuz var şükürler olsun. 3 yıldır ne oynadığını bilen, her maç belli bir standardı olan tek futbolcumuz vardı Gedson, onu da yok paraya sattılar.
Neyse ki Türk ligini çok sallamiyorum yıllardır, yoksa kanser eder bu takım insanı.
Bu saatte bu analiz valla brawo puaha

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,659
6,573
113
Valla bizim en büyük sorunumuz ali koç adam gitmedi kaç senedir aiqqqq lezik kepaze olduk millete

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,659
6,573
113
Assensio gelecek dediler oda gelmedi aiqq ali yaktın bizi

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Ben bu saatlerin adamıyım. 5 tane ex verdik. 20'yi aşkın trafik kazasıyla uğraştım. 24 saat olacak belam mikildi hastanede ama futbol analizini de bırakmıyorum 🤣
Doğru valla ben niye yatmıyorum sana kolay gelsin millet ölüyor yanında hala analiz peşindesin puahah

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
785
653
93
Valla bizim en büyük sorunumuz ali koç adam gitmedi kaç senedir aiqqqq lezik kepaze olduk millete
Sadece ali koç değil komple yönetimde sıkıntı var bugün bir oyuncu beğenmişler görüşme fln yapılacakmış taraftar tepki gösterdi diye askıya almışlar görüşmeleri bu nasıl plansızlık nasıl kafa yapısı anlamak imkansız koskoca fenerbahçeyi yönetenlere bak çok acayip

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,659
6,573
113
Galatasaray avrupada başarılı olamazsa bu kadro gereksiz superligi barış yunus ilerde alırsın en kötü yarışta okursun

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
785
653
93
Galatasaray avrupada başarılı olamazsa bu kadro gereksiz superligi barış yunus ilerde alırsın en kötü yarışta okursun
Zaten bu sene fener şampiyon olsun galatasaray sadece avrupaya odaklansın yeter fenerin hasreti de bitsin belki futboldaki kaos ortamı azalır galatasaray da bi çeyrek görse keşke ama nerdeee

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,491
1,798
113
Doğru valla ben niye yatmıyorum sana kolay gelsin millet ölüyor yanında hala analiz peşindesin puahah
Napayım onlar ölüyor diye ben de mi öleyim Erhan 😵‍💫 Ben görevimi yapar, analizime bakarım. Hayat devam ediyor