Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fener Şampi Olur 4.5 Oran

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
%80 yıllık enflasyonun 14 puan düşmesi başarı mı. Savaştaki Ukrayna bile % 64 yıllık enflasyona sahipti. Bu zekayla sen nasıl hayatta kalabiliyorsun dostum. Bu mantığa göre muhtemelen sen dolar 3 lira civarındayken aniden 18'e fırlayıp sonra 4 tl düştüğünde de göbek atanlardan biriydin herhalde

Yazık kafanıza. 14 puan düşecek diyor :) Ülke tüm dünyada alay konusu haline gelmiş hala bunları savunuyorsun, 2 yıl daha bekle diyorsun

2 yıl sonra görüşürüz o zaman. Bu dediklerini unutma. Gerçi o zaman da yanılmışım demezsin muhtemelen. 2 yıl daha bekle düzelecek falan dersin 😁
3 yil sonra görüşürüz

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,585
2,721
113
3 yil sonra görüşürüz
2 dedin 3 oldu ama fark etmez. Emeklinin, asgari ücretlinin alım gücünün daha da azaldığını gördüğün zaman 3 yıl sonra haksızmışım diyecek misin sen onu söyle. Ülkede 1 tane aç insan yok diyorsun.

Ülkede 1 tane aç yok diyorsun yalnız dikkat dostum insanlar sinirlenip küfür edebilirler sana. Asgari ücret 22 bin tl. Kiralar uçmuş gitmiş, kırmızı etin kilosu bin liraya dayanmış sen ülkede aç yok diyorsan ağır küfür yersin benden uyarması. Fena kayarlar. Hele ki çalışan nüfüsun yarısından çoğunun asgari ücretle çalıştığı bir ülkede

Son düzenleme:

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
2 dedin 3 oldu ama fark etmez. Emeklinin, asgari ücretlinin alım gücünün daha da azaldığını gördüğün zaman 3 yıl sonra haksızmışım diyecek misin sen onu söyle. Ülkede 1 tane aç insan yok diyorsun.

Ülkede 1 tane aç yok diyorsun yalnız dikkat dostum insanlar sinirlenip küfür edebilirler sana. Asgari ücret 22 bin tl. Kiralar uçmuş gitmiş, kırmızı etin kilosu bin liraya dayanmış sen ülkede aç yok diyorsan ağır küfür yersin benden uyarması. Fena kayarlar. Hele ki çalışan nüfüsun yarısından çoğunun asgari ücretle çalıştığı bir ülkede
3 seneye enflasyon dusmesin ben bidaha kimseye bisey yazip yonlendirme yapmiycam.kendime yemin olsun

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83

2028 diyorum en basindan beri. Duşmesin enflasyon,2028de 20li yaşlardayim omrum boyunca susacam daha

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,585
2,721
113
2028 diyorum en basindan beri. Duşmesin enflasyon,2028de 20li yaşlardayim omrum boyunca susacam daha
Tamam o zaman asgari ücreti kıstas alalım. Kıyas yapmamız için de bir şeyi bugünden örnek almamız gerek. Şu an simit 15 tl ve 22 bin tl asgari ücretle 1470 adet simit alınabiliyor. Bakalım 2028 yılında kaç tane alınabilecek. İstersen başka bir şeyi de kıyas alabiliriz

Sadece enflasyon düştü mü çıktı mı diye hesap etmek yanlış. Asgari ücretlinin alım gücüne etkisi açısından değerlendirmek gerek

Son düzenleme: