Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fener Şampi Olur 4.5 Oran

Derkondebel

XxX
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,984
3,834
113
Para varken 2k da ben attim nesineden bi umut bekliyoruz

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,102
1,583
113
9 puan fark varken 4.5 oran bana çok az geldi ama bu kupon gelir dost 😎😎

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Football Manager oyununda bile Morinho'yu Skriniar'ı Fred'i falan Fenerin başına getiremezsin :)

Başkan paraya kıyıyor her sezon. Neden sürekli adama sallıyorlar ben de anlayamadım
Seneye diyolar 150m daha koyacak üstüne qgayaha 1-2 sene daha samp olamasin mbappe olur gibi :D

Adanalıyık01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,163
492
83
Zaten kimi isterlerse şampiyon yapiyolar kimi isterlerse küme düşürüyorlar. Geçen sene Mehmet büyük ekşi gitsin diye imza veren 4 takım vardı. 3 küme düştü fenerde 2. Oldu atagayaahah
Orası aynı konu Şike yok demiyorum. Ama ali koç olduğu sürece o takımı şampiyon yapmazlar öyle de olacak bak gör

bekirbecer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
853
508
93
Diyelim Gs Samsun’a Puan kaybetti
Hatta sonra da kaybetti Fener lider oldu
Ali Koç yine bi kaos çıkartır şampiyon
Olamayız
Her sene yaptığı iş geçen sene rahat olacakken sıçtı attı takımın ağzına 2 Nisanda
Futbolcular yalvarmış süper kupaya çıkalım diye yok demiş sen onlara nasıl şampiyonluğu inandıracaksın
Kısaca Ali Koç olduğu müddetçe Fenerbahçe şampiyon olamaz malesef

Adanalıyık01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,163
492
83
Hayır eskiden Fb liydim. Fb maçını izlemek için işyerinden istifa etmiş biriyim. Lakin sonra bu taraftarlık işinin boş iş olduğunu anladım
Ceremesini çeken taraftarlar sefasını süren futbolcu menajer yönetici vs
Fanatizm cehalet zaten. Aynen dediğin gibi sen canını paranı verir sahiplenirsin.senşn üstünden kazanırlar kukla olduğunla kalırsın. Siyaset te aynı şekilde ilerliyor