- 5,480
- 3,166
- 113
Mantıken düşününce niye yaşıyoruz ki zaten. Yani ölünce sonsuzluk varsa sonlu dünyanın kıymeti ne. Bence ülkeler birbirlerine nükleer başlıklı füzelerini göndersinler gebersin gitsin tüm dünya birden. The end
10 sene İstanbul'da çalıştım. Şuan daha ilkel insanlarla kontak kuruyorum malesef. İstanbul Ümraniye bir de. Sen düşün 😂Kanka nerde yaşıyon Bilmiyom ama bu hele İstanbul'da bu hırt sürüleri var ya hapşurur elini ağzına tutmaz adamın suratına baka baka esner oraya buraya tükürür bi salgın çıkarsa işi gücü olan adama illa bulaşır ya ölüsünü sikim bunların bok insanlar yav elini ağzına tutmak bukadar mı zor la adam burnunu siler peçeteyi yere fırlatır pis bir milletiz aga pis kimse kimseyi düşünmüyor
daha yolun başındayız. belki bir gün buraları terkedicez niye koca bi türü yok ettin kiMantıken düşününce niye yaşıyoruz ki zaten. Yani ölünce sonsuzluk varsa sonlu dünyanın kıymeti ne. Bence ülkeler birbirlerine nükleer başlıklı füzelerini göndersinler gebersin gitsin tüm dünya birden. The end
Bizim halk 100 yıl değil milyon yıl geride cidden nasıl evleniyor hangi kız bunlara bakıyor aklım almıyor leş gibi kokan yere balgam atan ula onları geçtim bre eşşek öksürüp hapşururken bari eli ağza tut suratına böyle ağzını yaya yaya esneyen bigün biri elimde kalıcak ama ülke bok çukuru işte10 sene İstanbul'da çalıştım. Şuan daha ilkel insanlarla kontak kuruyorum malesef. İstanbul Ümraniye bir de. Sen düşün 😂
Fark etmiyor boşver. Herkesin varacağı yer ölüm zaten. Topluca varak işte. Zaten dünya yok oluyordaha yolun başındayız. belki bir gün buraları terkedicez niye koca bi türü yok ettin ki
1000 yıl geri gitsek 1000 yıl ileri gitmiş oluruzFark etmiyor boşver. Herkesin varacağı yer ölüm zaten. Topluca varak işte. Zaten dünya yok oluyor
uyarıların için teşekkürler . ayrıca tersten yemenin verdiği duyguyu bilmen de ayrı bir hoş.Beyler son zamanlarda özellikle 2 haftadır soğukların artması ile felaket salgın vakaları var.
Acil girisleri 3 kat arttı resmen. ( Her boka acile gelen millet, şuan 3 kat daha fazla geliyor malesef)
Sağlık çalışanı olarak söyleyeyim.
Covid virüsünden beter bu illet. Parmaklarindaki eklemler bile ağrıyor. Sanki tersten yemiş gibi mabadin bile ağrıyor. Uyku uyyamiyor, uyanık kalamıyorsun. Ateş sadece geceleri çıkıyor, uyanicda sudan çıkmış manığa dönüyorsun terlemekten.
Manık: ( Malatyalılar bilir, kedi yavrusuna deriz)
Ayakta zatürre geçiriyorsunuz yani. Nefes almada güçlük, öksürük ve balgam eşlik ediyor.
Öyle bir sacmalik ki, mide bulantısı, diyare de yapıyor. Yani sistemde ne kadar işleyen cark varsa hepsi alaşağı oluyor. Buna bağlı sıvı kaybı nedeniyle ayakta kalamiyorsun, baş dönmesi oluyor. Sinüsler dolu oldugu için baş ağrısı, işitme kaybı ve tad kaybı. Felaket bir şey.
Aman diyeyim dikkat edin, 1 haftadır hastaneye bile gidemiyorum çalışmak için. Slot oynarken bile parmaklarım ağrıyor abartısız.
Mümkün oldukça hastane ve toplu alanlardan uzak durun. Bana da bu illeti hangi ucube bulastirdi ise Allah'a havale ediyor sizlere sağlıklı bir yaşam ve Max winler diliyorum
bizim için öyle de hızlı gelişiyoruz. 100 sene önce neredeydik şimdi neredeyiz teknologia hangi fikir doğru onu görmemiz mümkün değil o yüzden ne desek boşta bence insanlığın sonu olacaksa dünya da olmayacakFark etmiyor boşver. Herkesin varacağı yer ölüm zaten. Topluca varak işte. Zaten dünya yok oluyor
Başına atom bombası düşse öldüğünü bile hissetmeden direk buhar olur gidersin zaten. Boşver sen beni dinle. En güzeli bir an önce varmak. Yaşlanarak acı ızdırap çeke çeke varmaktan iyi1000 yıl geri gitsek 1000 yıl ileri gitmiş oluruz
Ben şahsen yavaş yavaş çürüyerek yaşlanıp ölmektense birden ölmeyi tercih ederim. Kalp krizi olabilir. Hatta Cüneyt Arkın filmlerindeki gibi ayakta öleyim. Karizmatik bir ölüm olurbizim için öyle de hızlı gelişiyoruz. 100 sene önce neredeydik şimdi neredeyiz teknologia hangi fikir doğru onu görmemiz mümkün değil o yüzden ne desek boşta bence insanlığın sonu olacaksa dünya da olmayacak
yakışıklı ölümBen şahsen yavaş yavaş çürüyerek yaşlanıp ölmektense birden ölmeyi tercih ederim. Kalp krizi olabilir. Hatta Cüneyt Arkın filmlerindeki gibi ayakta öleyim. Karizmatik bir ölüm olur
Sonuç olarak aynı yıla döneriz ne anladım bu işten 😀1000 yıl geri gitsek 1000 yıl ileri gitmiş oluruz
Manda yoğurdu ve Medine hurması, yanında Kudret narı ile kullanmak lazım, etkisini öyle gösteriyor. Ama göstermezse spamlamak gerekO öksürük bende 1 aydır var.
Atom bombası hak ettiğimizi düşündüren nedirBaşına atom bombası düşse öldüğünü bile hissetmeden direk buhar olur gidersin zaten. Boşver sen beni dinle. En güzeli bir an önce varmak. Yaşlanarak acı ızdırap çeke çeke varmaktan iyi
Bütün kapılar aynı yola çıkıyorsa kestirmeyi kullan sen
O zaman birine söyle uyurken öldürsün. Hiç çakozlamadan gidersin ama yardım aldığın kişi hapse girerAtom bombası hak ettiğimizi düşündüren nedirBöylesine özel yapıtları bize harcamaz kimse... Zaten Rus yapımı sihayı 2 saat 16 dakikada zor düşürdük... Karadeniz de fark edip, ankara'ya kadar mal gibi F16'yla takip edip, emir beklemek....
Çok kumar oynama la beynin yanmış 🤣Sonuç olarak aynı yıla döneriz ne anladım bu işten 😀