Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fena Salgın Var Dikkatli Olun!

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,767
1,151
113
Başına atom bombası düşse öldüğünü bile hissetmeden direk buhar olur gidersin zaten. Boşver sen beni dinle. En güzeli bir an önce varmak. Yaşlanarak acı ızdırap çeke çeke varmaktan iyi

Bütün kapılar aynı yola çıkıyorsa kestirmeyi kullan sen
Olm ne işin var burda ozaman atla atla atla atlamayan ... indir (12).jpeg

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,472
3,166
113
Bizim halk 100 yıl değil milyon yıl geride cidden nasıl evleniyor hangi kız bunlara bakıyor aklım almıyor leş gibi kokan yere balgam atan ula onları geçtim bre eşşek öksürüp hapşururken bari eli ağza tut suratına böyle ağzını yaya yaya esneyen bigün biri elimde kalıcak ama ülke bok çukuru işte
Neden yere tükürüp dururlar onu gerçekten hiç anlayamıyorum. Karizmatik olduklarını falan mı sanıyorlar acaba tükürürken

Bir de saçını üçgen şeklinde yukarı dikip jölelerdi böyle tipler

İnsan türünün evrimsel sürecinin geldiği son acınası nokta

Son düzenleme:

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,767
1,151
113
Neden yere tükürüp dururlar onu gerçekten hiç anlayamıyorum. Karizmatik olduklarını falan mı sanıyorlar acaba tükürürken

Bir de saçını üçgen şeklinde yukarı dikip jölelerdi böyle tipler

İnsan türünün evrimsel sürecinin geldiği son acınası nokta
Aga ben bu milletin suratına suratına toplu taşımada esneyen lavuklara tutuluyom ağız kokusu bok kokusundan beter

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,749
33,207
113
Beyler son zamanlarda özellikle 2 haftadır soğukların artması ile felaket salgın vakaları var.
Acil girisleri 3 kat arttı resmen. ( Her boka acile gelen millet, şuan 3 kat daha fazla geliyor malesef)
Sağlık çalışanı olarak söyleyeyim.
Covid virüsünden beter bu illet. Parmaklarindaki eklemler bile ağrıyor. Sanki tersten yemiş gibi mabadin bile ağrıyor. Uyku uyyamiyor, uyanık kalamıyorsun. Ateş sadece geceleri çıkıyor, uyanicda sudan çıkmış manığa dönüyorsun terlemekten.
Manık: ( Malatyalılar bilir, kedi yavrusuna deriz)
Ayakta zatürre geçiriyorsunuz yani. Nefes almada güçlük, öksürük ve balgam eşlik ediyor.
Öyle bir sacmalik ki, mide bulantısı, diyare de yapıyor. Yani sistemde ne kadar işleyen cark varsa hepsi alaşağı oluyor. Buna bağlı sıvı kaybı nedeniyle ayakta kalamiyorsun, baş dönmesi oluyor. Sinüsler dolu oldugu için baş ağrısı, işitme kaybı ve tad kaybı. Felaket bir şey.
Aman diyeyim dikkat edin, 1 haftadır hastaneye bile gidemiyorum çalışmak için. Slot oynarken bile parmaklarım ağrıyor abartısız.
Mümkün oldukça hastane ve toplu alanlardan uzak durun. Bana da bu illeti hangi ucube bulastirdi ise Allah'a havale ediyor sizlere sağlıklı bir yaşam ve Max winler diliyorum
Gecmis olsun Allah başka dert vermesin