- 85,702
- 30,197
- 113
50x le pembe yıne gelmıs o kadar spıne az vermıs ama
Daım olsun baskan cok sevındım adınaArkadaşlar inan nasıl sevindim anlatamam 500 çektiğim paradan bana 170 kalmıştı gerisini dağıttım bu paralara çıkmak hayaldi benim için kimin duasi çok teşekkür ederim bizim kime faydamız dikunduysada bin yasasin çekim verdim ancak gece çekim yokmuş sitede yarına kaldı 10 dan sonra o saatte işte olurum ama akşama gelir gerekeni yaparım site ismi vermeyeceğim malum olaylar belli hepinize teşekkür ederim
Burda yoktan dagittin. Allah kalbine gore verdi. Kendim kazanmis gibi sevindim. @Federal42 tebrikler abiPart 2
![]()
Buna da Tebrikler dost kazancın daim olsunPart 2
![]()
Hakkında hayırlısı olsun tebrik ediyorum tekrardanArkadaşlar inan nasıl sevindim anlatamam 500 çektiğim paradan bana 170 kalmıştı gerisini dağıttım bu paralara çıkmak hayaldi benim için kimin duasi çok teşekkür ederim bizim kime faydamız dikunduysada bin yasasin çekim verdim ancak gece çekim yokmuş sitede yarına kaldı 10 dan sonra o saatte işte olurum ama akşama gelir gerekeni yaparım site ismi vermeyeceğim malum olaylar belli hepinize teşekkür ederim
Fedo yat uyu dayanamayıp yersin hepimiz aynı hataya düşüyoruz bazenArkadaşlar inan nasıl sevindim anlatamam 500 çektiğim paradan bana 170 kalmıştı gerisini dağıttım bu paralara çıkmak hayaldi benim için kimin duasi çok teşekkür ederim bizim kime faydamız dikunduysada bin yasasin çekim verdim ancak gece çekim yokmuş sitede yarına kaldı 10 dan sonra o saatte işte olurum ama akşama gelir gerekeni yaparım site ismi vermeyeceğim malum olaylar belli hepinize teşekkür ederim
Bu adam 10k da yapsin 100k da yapsin. Valla yapsinUla akmış ayak üstü 10 k yaptın aw😀
düşünmen yeterli dostum bol şanslar yine verirsin odunu inşallahSelam arkadaşlar kasa 11 k idi oynadım biraz 5 k düşürdük dedim neyse bunu ellemeyelim yattım Sabah çekim verdim red edildi Max yatırımın 20 kati cekebiliyormusuz 170 TL yatırım vardı 3400 aldık 1600 silindi yoksa ger ekten güzel etkinlik yapacaktım niyetim 2 k dagitmakti ama olmadı geçen ve bu ayın kirasını ödemiş olduk çok şükür üzerimden yük kalktı işteyim akşam iş çıkışı yine rol mol bir şeyler yaparız fazla paramız kalmadı ama 400 TL ayırdık roll için
Olur olur saat 6 gibi işten cikiyorum muhtemelen 7 gibi yaparız burada olursanakşama beraber yapalım müsait olursan roll
Tebrikler abi sonunda sıkıntıdan kurtuldun gözün aydın diyelim kazancın daim olsunArkadaşlar inan nasıl sevindim anlatamam 500 çektiğim paradan bana 170 kalmıştı gerisini dağıttım bu paralara çıkmak hayaldi benim için kimin duasi çok teşekkür ederim bizim kime faydamız dikunduysada bin yasasin çekim verdim ancak gece çekim yokmuş sitede yarına kaldı 10 dan sonra o saatte işte olurum ama akşama gelir gerekeni yaparım site ismi vermeyeceğim malum olaylar belli hepinize teşekkür ederim
Tamamdır dostumOlur olur saat 6 gibi işten cikiyorum muhtemelen 7 gibi yaparız burada olursan