- 42,761
- 41,728
- 113
Sensin sağlık olsunSende yaz payfix
Sensin sağlık olsunSende yaz payfix
Tebrikler fedoSende yaz payfix
Yok ya kalan 100 FB 2.5 üste attım oda yattı kayıp bonusu aldım slotta 1 k vurduda Max çekim 500 MuşDayı burayı bırakıp ne vurdun dayıı![]()
Sevinsek mi uzulsek mi bilemedimYok ya kalan 100 FB 2.5 üste attım oda yattı kayıp bonusu aldım slotta 1 k vurduda Max çekim 500 Muş![]()
Tamam yazıyomSende yaz payfix
azdan az çoktan çok gider dayı. Nasibimizde yok kiSevinsek mi uzulsek mi bilemedim
Saol fedo kesene bereket@Galatasaray571 dost az ama istersen sanada atabilirim şans parası
Bu konudada var oyle elemanlar ama yamyam gibi yazarlar hemenutanın burda 10 k 20 k vurup 2 kısıye 50 ,100 atanlar utansın
adam yok35 bın yok 18 bın yok 20 bın eee tamam vurdun burda bıseyler paylasıosan ınsanları goreceksın racon budurBu konudada var oyle elemanlar ama yamyam gibi yazarlar hemen
Onların gotune sen koyasın hemde nişantası meydanındaadam yok35 bın yok 18 bın yok 20 bın eee tamam vurdun burda bıseyler paylasıosan ınsanları goreceksın racon budur
kım yazarsa yazsın alayına gıder.paylasma koy paranı cebıne nıspet yapar gıbıBu konudada var oyle elemanlar ama yamyam gibi yazarlar hemen
Helal dayı atesle payfix param oldumu atarımkım yazarsa yazsın alayına gıder.paylasma koy paranı cebıne nıspet yapar gıbı