- 2,038
- 1,373
- 113
bende giremiyorum wpye dostEyvallah kardeşim sagol,,yangından başka bir durum mu varki...Ankara dışındakilere sorun yoksuan
bende giremiyorum wpye dostEyvallah kardeşim sagol,,yangından başka bir durum mu varki...Ankara dışındakilere sorun yoksuan
Enişte 2k bari yapsaydınBizim kumarınız bu kadar kaybetmedik diye şükür edicezEkli dosyayı görüntüle 509284
1k senin dişinin kavugunu doldurmaz enisteBizim kumarınız bu kadar kaybetmedik diye şükür edicezEkli dosyayı görüntüle 509284
Onu kacirdik biz knka ayrıca 20 k mi ne yatriim şartı var onunHoli özel oran 1 e 1500 mi vermiş @Penaltı 🤣🤣
Para adamın çevir çek dedi yoksa ezerdik1k senin dişinin kavugunu doldurmaz eniste
Senin 100 k vardır gülümOnu kacirdik biz knka ayrıca 20 k mi ne yatriim şartı var onun
Şimdi msj attık gidiyor geliyor reis bir sorun yok sende var bir sıkıntı galibaEyvallah kardeşim sagol,,yangından başka bir durum mu varki...Ankara dışındakilere sorun yoksuan
Deneme sırası bende mi @BeşiktaşPara adamın çevir çek dedi yoksa ezerdik
2 saat değilmiş buna da şükredelim enişte 😂😂Bi de bunla uğraşcaz 25 dk beklıcez
Namussuz oyun 3 kere bonus yaptık 300 tl karla çıktık oyundan Allah’ın belası ocları2 saat değilmiş buna da şükredelim enişte 😂😂
100 k yi bir arada goremiyoz gülüm 🙂Senin 100 k vardır gülüm
Bu para 1 saate çip olur 🤣Bi de bunla uğraşcaz 25 dk beklıcez
iyi yine @Enişte yine karla çıkmışsınNamussuz oyun 3 kere bonus yaptık 300 tl karla çıktık oyundan Allah’ın belası ocları
Valla yaNamussuz oyun 3 kere bonus yaptık 300 tl karla çıktık oyundan Allah’ın belası ocları
Bol şanslarİlk adım bol sans Ekli dosyayı görüntüle 509289
Bol şans diliyorumİlk adım bol sans Ekli dosyayı görüntüle 509289
bol şanslarİlk adım bol sans Ekli dosyayı görüntüle 509289
Uygundur gelsin sende dene onuDeneme sırası bende mi @Beşiktaş