- 21,565
- 3,880
- 113
şanslısın valla bgün enişteBack2back yaptık Ekli dosyayı görüntüle 509276
şanslısın valla bgün enişteBack2back yaptık Ekli dosyayı görüntüle 509276
Sağlık olsunolmadı malesef @Beşiktaş
Haydi be enişte roll yine patladı umudumuz sensinBack2back yaptık Ekli dosyayı görüntüle 509276
n dost sans yok ne yapalimolmadı malesef @Beşiktaş
Ben varım daha patlamadikHaydi be enişte roll yine patladı umudumuz sensin
Ferhat senin watsap iletişim varmı ...bı saattir watsap erişimi yokCanın sagolsu
n dost sans yok ne yapalim
kardo 2per süre 8.15 e kadar gelir diyordım bi mola patlattılar dep 8dk 0 sayı attıCanın sagolsu
n dost sans yok ne yapalim
Yok dost wp hacklendiFerhat senin watsap iletişim varmı ...bı saattir watsap erişimi yok
Dededen prensese kay eniste vermez dahaNamussuz dede 20 spine 60xEkli dosyayı görüntüle 509280
@Penaltı toprak bı bakkale sende durum ne..angaraya ozgumuKonu dışı ama,bı saate yakındır watsaptan iletişim alamıyorum..
Watsaptan msj alan varmı....msjlar gitmiyor,,sildim tkr yükledim..geçici durduruldu yazıyor..bana özel mi bu,,angaraya ozelmi,,,
Ekli dosyayı görüntüle 509274
Bu ne 250 verip duruyo yaNamussuz dede 20 spine 60xEkli dosyayı görüntüle 509280
Devam enişteKaç spini attığımızı unuttuk buraya atacaz diye 750 oynadık heralde 700 falan kaldı
Var galiba genel bir sorun reis aynı bizdede@Penaltı toprak bı bakkale sende durum ne..angaraya ozgumu
Eyvallah kardeşim sagol,,yangından başka bir durum mu varki...Ankara dışındakilere sorun yoksuanVar galiba genel bir sorun reis aynı bizdede
Bol sans dost vur gelsinBen varım daha patlamadik