Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992 // Kasa 540 - Son Dans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Gecen gün ismi lazım değil. 7 kişi rol takip ettik değil mi. Ben gündüz uyaniktim adam dağıtım yaptı banada attı. Siz 6 kişi hakkınızı almadınız diye konuda hakkınızı savundum mu savundum. Başkası olsa umrunda olmaz değil mi. Şimdi ben sizin hakkınızı savundum diye Ben aç gözlü mu oluyorum. Bilip bilmeden yırtık dondan çıkar gibi aç gözlü diyorlar. A.q embesilleri adaleti arka plana atmış kendilerini bi sk saniyorlar
Kank o konuyu boşver ya ben istemedim zaten bide adamda zor durumdaymış yani engellersin daha katılmazsın yani ben öyle yaptım

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,191
11,991
113
Gecen gün ismi lazım değil. 7 kişi rol takip ettik değil mi. Ben gündüz uyaniktim adam dağıtım yaptı banada attı. Siz 6 kişi hakkınızı almadınız diye konuda hakkınızı savundum mu savundum. Başkası olsa umrunda olmaz değil mi. Şimdi ben sizin hakkınızı savundum diye Ben aç gözlü mu oluyorum. Bilip bilmeden yırtık dondan çıkar gibi aç gözlü diyorlar. A.q embesilleri adaleti arka plana atmış kendilerini bi sk saniyorlar
Adalet sadece bi karı ismi olmuş dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...