- 16,068
- 4,576
- 113
Bol şanslar ben katilmiyorum@ahmetc10 iban lütfen para düştü siteyi değiştirip 500 salıp bu sefer 2 adım atıp 3 dosta 200 sallıyoruz ve konuyu kapatıyoruz
Bol şanslar ben katilmiyorum@ahmetc10 iban lütfen para düştü siteyi değiştirip 500 salıp bu sefer 2 adım atıp 3 dosta 200 sallıyoruz ve konuyu kapatıyoruz
Bu arkadaşın hakkını bana verinBol şanslar ben katilmiyorum
Sebep ?Bol şanslar ben katilmiyorum
Öğlenden beri takip ettik üzerine lafta yedikAdım 1 geliyor takip edenler ödül verilecek sonra darılma olmasınnnn
Dayı gece buralarda olursan bir rol yapalım seninle yaDede bastonu yanlış yere gösteriyor dost yakma adami
Kazansinda dağıtım mühim.degil.takilma.bro.boyle.seylereÖğlenden beri takip ettik üzerine lafta yedik
Ben mi sana laf attım anlayamadım öğlenden beri sanki ben full kazanmışım gibi söylemen üzdü beni neyin peşindeyiz görmüyor musun kankacım ?Öğlenden beri takip ettik üzerine lafta yedik
Noluyor şimdi girdim eveSebep ?
Senin sanki bu tarafada bı roll.sozun var usta 😂😂Dayı gece buralarda olursan bir rol yapalım seninle ya
Skor yazdigimizda geç kalıyoruz 12 olurken 13 oluyor ya yetişemiyoruzBol şanslar ben katilmiyorum
Sabah 08 .00 burlardayimDayı gece buralarda olursan bir rol yapalım seninle ya
Kolay gelsin kardeşimNeyse beyler herkese bol şans biz çalışalım iş çok
Eeee o başkasının konusu benim ile alaka ne brocan ??Skor yazdigimizda geç kalıyoruz 12 olurken 13 oluyor ya yetişemiyoruz
Dağıtım umrumda mi sence? Biz dostlarımızin kazanmasını isteriz zatenKazansinda dağıtım mühim.degil.takilma.bro.boyle.seylere
Eksik olma dost ta bana neden takıldınDağıtım umrumda mi sence? Biz dostlarımızin kazanmasını isteriz zaten
Senin konuda isteEeee o başkasının konusu benim ile alaka ne brocan ??
Kankam son durumun nedir en son freebetteydin naptınEeee o başkasının konusu benim ile alaka ne brocan ??
O zaman sorun yok münakaşaya da gerek.yok @fearjr1992 atmak.istwrse atar önemli olan kazansnDağıtım umrumda mi sence? Biz dostlarımızin kazanmasını isteriz zaten