- 20,733
- 12,511
- 113
La adama gol dedin erken yazdığını felan söylemiş benimle ne alakası var karıştırıyorsun bak ??Senin konuda iste
La adama gol dedin erken yazdığını felan söylemiş benimle ne alakası var karıştırıyorsun bak ??Senin konuda iste
Ben skor yazarken 12 dedim sen 13 oldu bile yazdın formalite takip ediyormuşum gibi. Öncesinde 27 yazdım sen bende hala 26 dedin ss attim. Yani bi nevi etkinlikten çık git der gibiydin bende çıktım gittim. Senden beklemedigim bir durumduEksik olma dost ta bana neden takıldın
Birader sen rolü takip etsene. Senlik bir durum mu varamadan? Arkadaş ne kadar millete cevap vermeye neillisiniz. Adamla muhatap oluyoruz. Senlik bir durum mu var?O zaman sorun yok münakaşaya da gerek.yok @fearjr1992 atmak.istwrse atar önemli olan kazansn
Ben öyle düşünmedim betcoo geç düşüyor dedm ya zaten gardaşım istemeden kırmışım seni hakkını helal et içimde gram fesatlıkkkk yok özel dm gel 200 şans parası helalinden bir dene ve beni affet olur mu ?Ben skor yazarken 12 dedim sen 13 oldu bile yazdın formalite takip ediyormuşum gibi. Öncesinde 27 yazdım sen bende hala 26 dedin ss attim. Yani bi nevi etkinlikten çık git der gibiydin bende çıktım gittim. Senden beklemedigim bir durumdu
Bizde mi kavga etseydik la tüh 😂😂😂Ben öyle düşünmedim betcoo geç düşüyor dedm ya zaten gardaşım istemeden kırmışım seni hakkını helal et içimde gram fesatlıkkkk yok özel dm gel 200 şans parası helalinden bir dene ve beni affet olur mu ?
O olayla alakası yokLa adama gol dedin erken yazdığını felan söylemiş benimle ne alakası var karıştırıyorsun bak ??
Benim talebim yok zaten buradan iyice soğudum. Burada benim bir Allahin kuluna adaletsizlik yaptığımı gören varsa ispatlasin. Millet parayı vurunca buraya uğramaz gtu başı oynar ama ben bu forumu param bittiğinde değil param olduğunda daha çok kullanan biriyim. Sevdiğim insanlara dm den yazar en az 10 kişiye atar çıkarım. Seninle alakası yok 3-5 çakal için konuşuyorum. Neyse kusura bakma şansın bol olsunBen öyle düşünmedim betcoo geç düşüyor dedm ya zaten gardaşım istemeden kırmışım seni hakkını helal et içimde gram fesatlıkkkk yok özel dm gel 200 şans parası helalinden bir dene ve beni affet olur mu ?
Tamam aramızda problem olmasın seni aşağı yukarı birBenim talebim yok zaten buradan iyice soğudum. Burada benim bir Allahin kuluna adaletsizlik yaptığımı gören varsa ispatlasin. Millet parayı vurunca buraya uğramaz gtu başı oynar ama ben bu forumu param bittiğinde değil param olduğunda daha çok kullanan biriyim. Sevdiğim insanlara dm den yazar en az 10 kişiye atar çıkarım. Seninle alakası yok 3-5 çakal için konuşuyorum. Neyse kusura bakma şansın bol olsun
Tamam dost yanlış anlaşılma olmuştur üzmeyin birbirinizi.Benim talebim yok zaten buradan iyice soğudum. Burada benim bir Allahin kuluna adaletsizlik yaptığımı gören varsa ispatlasin. Millet parayı vurunca buraya uğramaz gtu başı oynar ama ben bu forumu param bittiğinde değil param olduğunda daha çok kullanan biriyim. Sevdiğim insanlara dm den yazar en az 10 kişiye atar çıkarım. Seninle alakası yok 3-5 çakal için konuşuyorum. Neyse kusura bakma şansın bol olsun
Kank yapma ya günahını alma boşver bizde neler yaşadık bu forumda kumar bazısını kahpenin evladı yapıyor işte onları ayıklaman lazım sadeceBenim talebim yok zaten buradan iyice soğudum. Burada benim bir Allahin kuluna adaletsizlik yaptığımı gören varsa ispatlasin. Millet parayı vurunca buraya uğramaz gtu başı oynar ama ben bu forumu param bittiğinde değil param olduğunda daha çok kullanan biriyim. Sevdiğim insanlara dm den yazar en az 10 kişiye atar çıkarım. Seninle alakası yok 3-5 çakal için konuşuyorum. Neyse kusura bakma şansın bol olsun
Kanka battık çıktık battık çıktık sonra birinden 540 borç aldım 2 adım wonladık Ahmet kankama 200 salladım borç aldığıma 900 attım 500 attık milliye kupon yaptık 2 karı maçına 1400 veriyor onu bekliyoruzKankamm bana bi cevap be naptın nedir durum geriye dönemem şimdi 400tane mesaj var 🤣🤣
8 demi sekize kadar mı buradasınSabah 08 .00 burlardayim
Snnddmxmd8 demi sekize kadar mı buradasın![]()
Sabah 7 ye kadar nöbet var devam8 demi sekize kadar mı buradasın![]()
Anlamadım 🤣🤣🤣Kanka battık çıktık battık çıktık sonra birinden 540 borç aldım 2 adım wonladık Ahmet kankama 200 salladım borç aldığıma 900 attım 500 attık milliye kupon yaptık 2 karı maçına 1400 veriyor onu bekliyoruz
Gecen gün ismi lazım değil. 7 kişi rol takip ettik değil mi. Ben gündüz uyaniktim adam dağıtım yaptı banada attı. Siz 6 kişi hakkınızı almadınız diye konuda hakkınızı savundum mu savundum. Başkası olsa umrunda olmaz değil mi. Şimdi ben sizin hakkınızı savundum diye Ben aç gözlü mu oluyorum. Bilip bilmeden yırtık dondan çıkar gibi aç gözlü diyorlar. A.q embesilleri adaleti arka plana atmış kendilerini bi sk saniyorlarKank yapma ya günahını alma boşver bizde neler yaşadık bu forumda kumar bazısını kahpenin evladı yapıyor işte onları ayıklaman lazım sadece