Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992 // Kasa 540 - Son Dans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,067
4,576
113
Eksik olma dost ta bana neden takıldın
Ben skor yazarken 12 dedim sen 13 oldu bile yazdın formalite takip ediyormuşum gibi. Öncesinde 27 yazdım sen bende hala 26 dedin ss attim. Yani bi nevi etkinlikten çık git der gibiydin bende çıktım gittim. Senden beklemedigim bir durumdu

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
Ben skor yazarken 12 dedim sen 13 oldu bile yazdın formalite takip ediyormuşum gibi. Öncesinde 27 yazdım sen bende hala 26 dedin ss attim. Yani bi nevi etkinlikten çık git der gibiydin bende çıktım gittim. Senden beklemedigim bir durumdu
Ben öyle düşünmedim betcoo geç düşüyor dedm ya zaten gardaşım istemeden kırmışım seni hakkını helal et içimde gram fesatlıkkkk yok özel dm gel 200 şans parası helalinden bir dene ve beni affet olur mu ?

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Sakin dostlar . Gerginlik yaşlandırır adamı boşverin

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Ben öyle düşünmedim betcoo geç düşüyor dedm ya zaten gardaşım istemeden kırmışım seni hakkını helal et içimde gram fesatlıkkkk yok özel dm gel 200 şans parası helalinden bir dene ve beni affet olur mu ?
Bizde mi kavga etseydik la tüh 😂😂😂

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,067
4,576
113
Benim talebim yok zaten buradan iyice soğudum. Burada benim bir Allahin kuluna adaletsizlik yaptığımı gören varsa ispatlasin. Millet parayı vurunca buraya uğramaz gtu başı oynar ama ben bu forumu param bittiğinde değil param olduğunda daha çok kullanan biriyim. Sevdiğim insanlara dm den yazar en az 10 kişiye atar çıkarım. Seninle alakası yok 3-5 çakal için konuşuyorum. Neyse kusura bakma şansın bol olsun

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
Benim talebim yok zaten buradan iyice soğudum. Burada benim bir Allahin kuluna adaletsizlik yaptığımı gören varsa ispatlasin. Millet parayı vurunca buraya uğramaz gtu başı oynar ama ben bu forumu param bittiğinde değil param olduğunda daha çok kullanan biriyim. Sevdiğim insanlara dm den yazar en az 10 kişiye atar çıkarım. Seninle alakası yok 3-5 çakal için konuşuyorum. Neyse kusura bakma şansın bol olsun
Tamam aramızda problem olmasın seni aşağı yukarı bir
Kaç aydır tanırım problem yok dost

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Tamam dost yanlış anlaşılma olmuştur üzmeyin birbirinizi.

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Kank yapma ya günahını alma boşver bizde neler yaşadık bu forumda kumar bazısını kahpenin evladı yapıyor işte onları ayıklaman lazım sadece

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Kankamm bana bi cevap be naptın nedir durum geriye dönemem şimdi 400tane mesaj var 🤣🤣

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
Kankamm bana bi cevap be naptın nedir durum geriye dönemem şimdi 400tane mesaj var 🤣🤣
Kanka battık çıktık battık çıktık sonra birinden 540 borç aldım 2 adım wonladık Ahmet kankama 200 salladım borç aldığıma 900 attım 500 attık milliye kupon yaptık 2 karı maçına 1400 veriyor onu bekliyoruz

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Kanka battık çıktık battık çıktık sonra birinden 540 borç aldım 2 adım wonladık Ahmet kankama 200 salladım borç aldığıma 900 attım 500 attık milliye kupon yaptık 2 karı maçına 1400 veriyor onu bekliyoruz
Anlamadım 🤣🤣🤣

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,067
4,576
113
Kank yapma ya günahını alma boşver bizde neler yaşadık bu forumda kumar bazısını kahpenin evladı yapıyor işte onları ayıklaman lazım sadece
Gecen gün ismi lazım değil. 7 kişi rol takip ettik değil mi. Ben gündüz uyaniktim adam dağıtım yaptı banada attı. Siz 6 kişi hakkınızı almadınız diye konuda hakkınızı savundum mu savundum. Başkası olsa umrunda olmaz değil mi. Şimdi ben sizin hakkınızı savundum diye Ben aç gözlü mu oluyorum. Bilip bilmeden yırtık dondan çıkar gibi aç gözlü diyorlar. A.q embesilleri adaleti arka plana atmış kendilerini bi sk saniyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...