Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992 // Kasa 500+250 Hedef 2K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,603
2,053
113
Sen dalga mı geçiyorsun kardeşim hala dünkü ödül diyorsun şu konuda seninle tartışmak istemiyorum bak son kez diyorum bunu adam bana sen ve 3 kişi seç dedi son 8 sayfada olan 4 kişi seçtim kendimi eklemedim ve ben ödül bile almadım konu benim değil çocuk sen seç dostları dedi yeter anlamak mı istemiyorsun yoksa nedir yani ?
Yaw demin kendin demedin mi param olursa seninkini kendim veririrm diye şu anki rolden 500 alacan zaten 250 bana ver 200 Sina ver rol yapsın kötü bişey demedim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,863
12,917
113
Yaw demin kendin demedin mi param olursa seninkini kendim veririrm diye şu anki rolden 500 alacan zaten 250 bana ver 200 Sina ver rol yapsın köyü bişey demedim
250
Değil 500 de atardım şu tavrından dolayı atmıyorum dostum hatalı olan ben olmamama rağmen bana yük bindiriyor elimizde olacak 500 ün. Yarısına göz dikiyorsun

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,603
2,053
113
250
Değil 500 de atardım şu tavrından dolayı atmıyorum dostum hatalı olan ben olmamama rağmen bana yük bindiriyor elimizde olacak 500 ün. Yarısına göz dikiyorsun
Yaw göz dikmele ne alakası var şimdi. Sabahtan beri param olsa kendim sana atarım dedin. Ama yok deidn daha sonra defalarca rol konusu açtın
Kendinle çelişiyorsın

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,603
2,053
113
Oğlum cepte kalan 300-400 lira parayı sana mı vermek zorundayım manyak mısın sabahtan beri
Roll açtın diyorsun ??
La oğlum sen kendin yazıyorsun demin de yazmadın mı olunca atacam diye . Sabahta yazdın aynısını kaç defa roll açtın. Demek istediğim param yoksa nasıl açıyorsun ayrıca dün @ahmetc10 in rolunde Ahmet'in tüm kuponlarının aynısı sende oynadın paylaşımda yapıyordun yalan mı

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,603
2,053
113
Sorumluluk alma o zaman kimsenin rolünde @ahmetc10 söyleseydin zamanında kendin seç diye

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,863
12,917
113
La oğlum sen kendin yazıyorsun demin de yazmadın mı olunca atacam diye . Sabahta yazdın aynısını kaç defa roll açtın. Demek istediğim param yoksa nasıl açıyorsun ayrıca dün @ahmetc10 in rolunde Ahmet'in tüm kuponlarının aynısı sende oynadın paylaşımda yapıyordun yalan mı
Oynadım sonra battım sana mı sorucam lan ben ne yapıp yapmayacağımı Kamil misin asabımı bozma uza artık yeter sıktın yok sana para mara maddi talep yasak forumda @Daimon @Shellac arkadaşı uyaralım artık bıktırdı

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,909
178,116
113
Dostum bu aralar dikkatimi çekti
her konu içerisinde huzur kaçırıyorsun
Neden böyle oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...