- 43,622
- 12,177
- 113
OkeyyAtıyorum 2 adım git 2 dosta böl kardeşim sen başarırsın 🖖🖖
OkeyyAtıyorum 2 adım git 2 dosta böl kardeşim sen başarırsın 🖖🖖
El attığın için teşekkürler dost seviliyorsun👏👏Haklı olabilirsin dostum
Ama neden her olumsuz konu içerisinde varsın
Ayrı ayrı muhabbetler olsa hak vereceğim
Ama sürekli bir kaos içerisinde görüyorum seni
Kalp kırmayalım lütfen
@Shellac kurt gibisin olayi derinden çözmüşşun adamın dibisin senDostum bu aralar dikkatimi çekti
her konu içerisinde huzur kaçırıyorsun
Neden böyle oluyor
Adammmm adam 😎@Shellac kurt gibisin olayi derinden çözmüşşun adamın dibisin sen
Başla sino
o karar senin bana beddua eden ile işim olmaz vereceğim dersen ver hak geçmesinBbasarirsak benle batuya mi bolusturecem seawar adadan elendi mi hggg
Sino sende paragöz olma o kadar 😂😂Bbasarirsak benle batuya mi bolusturecem seawar adadan elendi mi hggg
bol şans başar kardeşAdim 1
Neyse bi kere takip etti 3 e boleriz sonra bi daha konularina geldi mi banlarsin uggo karar senin bana beddua eden ile işim olmaz vereceğim dersen ver hak geçmesin
Yaw kardeşim sebepsiz yere tartışmam kimseyle severim seni bilirsin ama olayı iyice düşünsen kim haklı. Vicdanın ne diyor senin .o karar senin bana beddua eden ile işim olmaz vereceğim dersen ver hak geçmesin
Yurnlan Sinan 😂😂Adim 1
Bolsans Sinan...Adim 1
Lan sino 🙃 🙃 😂Neyse bi kere takip etti 3 e boleriz sonra bi daha konularina geldi mi banlarsin ugg
Bs kaç adım sinoAdim 1
Uzatmayalım lütfen valla sıçıcağımı getirdi bu saçma muhabbet sokacam şimdi parasına rollüne 🤣🤣Yaw kardeşim sebepsiz yere tartışmam kimseyle severim seni bilirsin ama olayı iyice düşünsen kim haklı. Vicdanın ne diyor senin .
ThanksBolsans Sinan...
Bu hangi Lig laAdim 1