- 2,006
- 373
- 83
Ya adminler donsunler okusundan butun mesajlari kac kere muhattap olma dedik ikisi sariyolar bana haklarini veririm bendeBebeyimmm sakin olsana sende lütfen ben rica ediyorum bak konu sahibi lütfen 🙏
Ya adminler donsunler okusundan butun mesajlari kac kere muhattap olma dedik ikisi sariyolar bana haklarini veririm bendeBebeyimmm sakin olsana sende lütfen ben rica ediyorum bak konu sahibi lütfen 🙏
EvetDüzeldi bahsi hesaplanmamış gösteriyor 30 fark ile bitti eminiz dimi dostlar ?
Sonuçlandimi dost maç betco kalktiBebeyimmm sakin olsana sende lütfen ben rica ediyorum bak konu sahibi lütfen 🙏
Hala bak yazıların ile tahrik ediyorsun 35-40 yaşında adamları yapma şunu devam ettirme ?Ya adminler donsunler okusundan butun mesajlari kac kere muhattap olma dedik ikisi sariyolar bana haklarini veririm bende
Ozaman ona gore davran dayiOlum senin boyun kadr evladım var git uzakta ara belanı alintilama beni
Aynen canlı izliyordum kankaDüzeldi bahsi hesaplanmamış gösteriyor 30 fark ile bitti eminiz dimi dostlar ?
Olum belanı ötede ara alintilama beni !!!!Ozaman ona gore davran dayi
Her yerde 109 79 bityi gosteriyorDüzeldi bahsi hesaplanmamış gösteriyor 30 fark ile bitti eminiz dimi dostlar ?
Yarim saate gelir max benceDüzeldi bahsi hesaplanmamış gösteriyor 30 fark ile bitti eminiz dimi dostlar ?
Kaçtı o .. yine bulursun reisPortekiz sırbiii 41,5 altı kaçırdık yazık..
La Murat yapma lan yapma dedim sanaSana küfür edenmi oldu aq oğlu geldin ana bacı karıştırdın uzaklaş surdan insanı çileden cikarma
Ulan 32.cikmisPortekiz sırbiii 41,5 altı kaçırdık yazık..
Tamam kusura bakma daha muhattap olmam kankaLa Murat yapma lan yapma dedim sana
Maci izledim 109 79 bitti dostHer yerde 109 79 bityi gosteriyor
Lan sana mi kufur ettik lafin gelisiSana küfür edenmi oldu aq oğlu geldin ana bacı karıştırdın uzaklaş surdan insanı çileden cikarma
Sana kufur ettigimi anladiysan kusura bakma reis ciddiSana küfür edenmi oldu aq oğlu geldin ana bacı karıştırdın uzaklaş surdan insanı çileden cikarma
Başka maça bakPortekiz sırbiii 41,5 altı kaçırdık yazık..