- 108,626
- 82,485
- 113
Forumun huzurunu bozmak yasak beyler..
He her yerde parkta sokakta nerde olursa olsun ygForumda
YesHele başarılı olsun gerisi kolay
Patron geldi dağılın..Forumun huzurunu bozmak yasak beyler..
Son durum reis 🧐Patron geldi dağılın..
Daha erkenPatron geldi dağılın..
Patron gerekeni yapar mısın şu adama 3 tane asıl üyeyi banlatmaya uğraşıyor değişikForumun huzurunu bozmak yasak beyler..
La yatın aşşa iş güç sahibi adamlarsınız kavga peşinde koşturmayın sende ana bacı işlerine girme çocuk musun @fearjr1992 inşallah gerekeni yaparsın cioBenim sinerjimi bozdular kanka
Tamam kankam sakin az lütfen siz cansınız gerekeni yapın tartışma ortamı olmasın rica ediyorum 🖖🖖La yatın aşşa iş güç sahibi adamlarsınız kavga peşinde koşturmayın sende ana bacı işlerine girme çocuk musun @fearjr1992 inşallah gerekeni yaparsın cio
Tam bi sinerji yakalamışken site soğutuyor .. bi türlü sonuçlanmıyorRoll devam ediyor dost 2/2 güncelleme var sanırım bekliyoruz sonuçlanmasını..Ekli dosyayı görüntüle 835137
Roll amacını aşmasınTamam kankam sakin az lütfen siz cansınız gerekeni yapın tartışma ortamı olmasın rica ediyorum 🖖🖖
Bol şans kank ben yatıyorum sabah horoz tavuğa gömmeden uyanacamTamam kankam sakin az lütfen siz cansınız gerekeni yapın tartışma ortamı olmasın rica ediyorum 🖖🖖
Kardeş uzatma sen de artıkAdamina gore edepli oluruz sen kafayi yorma da sen bunu hakediyon
İyi uykular kanka görüşürüzBol şans kank ben yatıyorum sabah horoz tavuğa gömmeden uyanacam
Gelmedi mi hâlâİyi uykular kanka görüşürüz
Bebeyimmm sakin olsana sende lütfen ben rica ediyorum bak konu sahibi lütfen 🙏Adamina gore edepli oluruz sen kafayi yorma da sen bunu hakediyon
Kardeşim sen neden bu kadar kızdın ki ciddi soruyorumAdamina gore edepli oluruz sen kafayi yorma da sen bunu hakediyon