- 9,687
- 3,412
- 113
Fenerbahçe yenilir
Noldu Haşim Fener sapladı geçtiReis konu nice değil konu fenerbahçe. Velimeşesporla oynasın zor kazanır bunu mübalağa yapmak için söylemiyorum ciddi söylüyorum
Nice zayıf rakibine acıdı 🤣🤣🤣🤣 yeni uyandım maçı izlemedim de galibiyet galibiyettir tebrikler 🎉Noldu Haşim Fener sapladı geçti
😄
@fearjr1992 dün verdiğim banko kupon geldiDost benim süpriz maçım
Olm Lyon - Salzburg 2 diyorum 4 30 oran
Real Betis takım golü 1.5 üst
Fenerbahçe takım golü 1.5 üst güvendiğim iki maçta bu
Nice galibiyet olmadı ama önemli olan 3 puan grup maçlarında önemli olan puanNice zayıf rakibine acıdı 🤣🤣🤣🤣 yeni uyandım maçı izlemedim de galibiyet galibiyettir tebrikler 🎉
Niye maç nasıldı ? Özetine bakarım birazdan bi kendime geleyimNice galibiyet olmadı ama önemli olan 3 puan grup maçlarında önemli olan puan
nice yedeklerle oynadi moffi falan yedekti pek önemsememişler maçı izledim biraz bi 15 dk nice tek kaleydiNiye maç nasıldı ? Özetine bakarım birazdan bi kendime geleyim
Sevimsiz galibiyet olduNiye maç nasıldı ? Özetine bakarım birazdan bi kendime geleyim
3 puan 3 puandırSevimsiz galibiyet oldu
Biz kötü oynayarak maç aldık
Nice a pozisyon vermedik kaleye yaklaştırmadık Orta saha ve bekler iyiydi sadece bugün yani kötü oynayarak alınan 3 puan oldu
Fener olunca konu illa bir kurp buluonuznice yedeklerle oynadi moffi falan yedekti pek önemsememişler maçı izledim biraz bi 15 dk nice tek kaleydi
Grup maçlarında önemli olan 3 puan Haşim aynen3 puan 3 puandır
seni kaale alan mi var mesajımı alıntılama bir dahaFener olunca konu illa bir kurp buluonuz
Nice önemsememiş Moffi yedekmiş
Ozaman Liverpol da Gs yi önemsemedi Salah Gravenberg İsak yedek bıraktı Gs ondan kazandı senin bakış açını göre
Alamazsın zaten senin beynin yetmez banaseni kaale alan mi var mesajımı alıntılama bir daha
Reis gsnin liverpool galibiyetine bok atan çok fenerli oldu bu forumda da çok vardı. Yok yatarak kazanmışız falan filan diyen çoktu belki o yüzden diyordur. Fenerede kulp bulan olur gsyed kulp bulan olurFener olunca konu illa bir kurp buluonuz
Nice önemsememiş Moffi yedekmiş
Ozaman Liverpol da Gs yi önemsemedi Salah Gravenberg İsak yedek bıraktı Gs ondan kazandı senin bakış açını göre
Ben dün Aslanlar gibi aldı maçı dedimReis gsnin liverpool galibiyetine bok atan çok fenerli oldu bu forumda da çok vardı. Yok yatarak kazanmışız falan filan diyen çoktu belki o yüzden diyordur. Fenerede kulp bulan olur gsyed kulp bulan olur
kardeş sen problemli misin hem beni kendin etiketleyip bir şeyler yazıyorsun hemde 9 yaşında cocuk gibi sikayet ediyorsun ben senle muhattap dahi olmam sizin gibiler yüzünden ban yiyip duruyoruz beni sal alıntılama hiçbir mesajımıAlamazsın zaten senin beynin yetmez bana
@Shellac bak hu adam herkese salça oluyor
Bu adama artık gereken yaptırımı uygulayın kendisini dokunulmaz sanıyor heralde
Herkese salça olduğun için ban yiyonkardeş sen problemli misin hem beni kendin etiketleyip bir şeyler yazıyorsun hemde 9 yaşında cocuk gibi sikayet ediyorsun ben senle muhattap dahi olmam sizin gibiler yüzünden ban yiyip duruyoruz beni sal alıntılama hiçbir mesajımı
Senin özelinde demedim. Forumda gsnin maçı olduğu konuya girsene bi ohooo adam neler diyor sanki gs hiç pozisyon alamamış bedava penaltı kazanmış öyle yenmiş. Adama gsnin Liverpool’dan daha çok net pozisyonu vardı diyorum hala aynı sazı çalıyorBen dün Aslanlar gibi aldı maçı dedim
Bugünde diyorum ki sevimsiz galibiyet aldık objektif olmak lazım
yaw birader sen benım mesajımı alıntılayıp boş konuşmaya utanmıyon mu kaç yaşında adamsın cumlelere bak hala yazıyorsun yazma bana mesaj birdahaHerkese salça oldupun için bana yiyon
Önce uslubunu bilcen sonra haddini bilcen durduk yere kimse bana yemez
Sen de ne uslup var ne had var
Dost basketbol bahsi de söylememi ister misinBeyler akşama olan maçlardan bence bu garanti gelir dediğiniz bir kaç bahsi yazar mısınız, oran isterse 1,20-1,30 olsun mühim değil. Kafama yatanlardan eleyerek çok maçlı kuponlar çıkaracağım. Kazanç sağlanır ise tahminini aldığım dostun Dm sini yakar güzelliğimizi yaparız.
bu arada 1 tane de süpriz salın 100-200 bir şeyler sallarız süpriz kupon yapıp, şimdiden şansını benimle paylaşan dostlarıma teşekkür ediyorum.