http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin fearjr1992 | Günün Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,278
19,208
113
nice yedeklerle oynadi moffi falan yedekti pek önemsememişler maçı izledim biraz bi 15 dk nice tek kaleydi
Fener olunca konu illa bir kurp buluonuz
Nice önemsememiş Moffi yedekmiş
Ozaman Liverpol da Gs yi önemsemedi Salah Gravenberg İsak yedek bıraktı Gs ondan kazandı senin bakış açını göre

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,848
10,734
113
Ozaman Liverpol da Gs yi önemsemedi Salah Gravenberg İsak yedek bıraktı Gs ondan kazandı senin bakış açını göre
seni kaale alan mi var mesajımı alıntılama bir daha

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,243
6,057
113
Reis gsnin liverpool galibiyetine bok atan çok fenerli oldu bu forumda da çok vardı. Yok yatarak kazanmışız falan filan diyen çoktu belki o yüzden diyordur. Fenerede kulp bulan olur gsyed kulp bulan olur

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,278
19,208
113
Reis gsnin liverpool galibiyetine bok atan çok fenerli oldu bu forumda da çok vardı. Yok yatarak kazanmışız falan filan diyen çoktu belki o yüzden diyordur. Fenerede kulp bulan olur gsyed kulp bulan olur
Ben dün Aslanlar gibi aldı maçı dedim
Bugünde diyorum ki sevimsiz galibiyet aldık objektif olmak lazım

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,848
10,734
113
Alamazsın zaten senin beynin yetmez bana
@Shellac bak hu adam herkese salça oluyor
Bu adama artık gereken yaptırımı uygulayın kendisini dokunulmaz sanıyor heralde
kardeş sen problemli misin hem beni kendin etiketleyip bir şeyler yazıyorsun hemde 9 yaşında cocuk gibi sikayet ediyorsun ben senle muhattap dahi olmam sizin gibiler yüzünden ban yiyip duruyoruz beni sal alıntılama hiçbir mesajımı

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,278
19,208
113
kardeş sen problemli misin hem beni kendin etiketleyip bir şeyler yazıyorsun hemde 9 yaşında cocuk gibi sikayet ediyorsun ben senle muhattap dahi olmam sizin gibiler yüzünden ban yiyip duruyoruz beni sal alıntılama hiçbir mesajımı
Herkese salça olduğun için ban yiyon
Önce uslubunu bilcen sonra haddini bilcen durduk yere kimse ban yemez
Sen de ne uslup var ne had var

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,243
6,057
113
Ben dün Aslanlar gibi aldı maçı dedim
Bugünde diyorum ki sevimsiz galibiyet aldık objektif olmak lazım
Senin özelinde demedim. Forumda gsnin maçı olduğu konuya girsene bi ohooo adam neler diyor sanki gs hiç pozisyon alamamış bedava penaltı kazanmış öyle yenmiş. Adama gsnin Liverpool’dan daha çok net pozisyonu vardı diyorum hala aynı sazı çalıyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,848
10,734
113
Herkese salça oldupun için bana yiyon
Önce uslubunu bilcen sonra haddini bilcen durduk yere kimse bana yemez
Sen de ne uslup var ne had var
yaw birader sen benım mesajımı alıntılayıp boş konuşmaya utanmıyon mu kaç yaşında adamsın cumlelere bak hala yazıyorsun yazma bana mesaj birdaha

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,254
3,809
113
Beyler akşama olan maçlardan bence bu garanti gelir dediğiniz bir kaç bahsi yazar mısınız, oran isterse 1,20-1,30 olsun mühim değil. Kafama yatanlardan eleyerek çok maçlı kuponlar çıkaracağım. Kazanç sağlanır ise tahminini aldığım dostun Dm sini yakar güzelliğimizi yaparız.
bu arada 1 tane de süpriz salın 100-200 bir şeyler sallarız süpriz kupon yapıp, şimdiden şansını benimle paylaşan dostlarıma teşekkür ediyorum.
Dost basketbol bahsi de söylememi ister misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...