http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin fearjr1992 | Günün Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,507
21,191
113
Fenerin eski başkanı aziz yıldırım: ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım.
Fenerin yeni başkanı saran: evet şike gerçekten yapıldı.
Fenerbahçe taraftarı: 2011 fetö taktiğiydi
Puahahahaha 🤣🤣🤣🤣
Beyni olan şike soruşturması olmadığını bilir anlar ama beyni olmayan biriyle sabaha kadar tartissan da nafile o zamanki savcılar hakimler şuan nerede neden hüküm yediler gazeticeler nerede git bak araştır ondan sonra gel tartışalim saman beyinli kardeşim

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,507
21,191
113
uğurcan guncel olarak türkiyenin en iyi kalecisi hatta şunu iddia ediyorum rüştüden de iyi mertten de iyi kimse algı yapmadı o paralar boşa verilmedi liverpool maçında kalesını gole kapatıyorsa degil 30 50 milyon da helal olsun ugurcana hakkını verdi 9.6 reytingle oynadı
Kaleciligiyle ne alakası var ne yiyonuz ne iciyonuz siz birader hiç mi kendinizi geliştirmediniz nasıl bı beyindir ben ne diyorum sen ne diyorsun

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,862
10,752
113
Kaleciligiyle ne alakası var ne yiyonuz ne iciyonuz siz birader hiç mi kendinizi geliştirmediniz nasıl bı beyindir ben ne diyorum sen ne diyorsun
aptal herif kendın ne yazdıgını bılmıyorsun ugurcanın medyada fonlandıgını iddia ediyorsun ya bende diyorum ki evet abartıldığı kadar iyi bir kaleci üstüne daha bir tane türk kaleci yok

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,290
6,096
113
Beyni olan şike soruşturması olmadığını bilir anlar ama beyni olmayan biriyle sabaha kadar tartissan da nafile o zamanki savcılar hakimler şuan nerede neden hüküm yediler gazeticeler nerede git bak araştır ondan sonra gel tartışalim saman beyinli kardeşim
2011 fetö taktiğiydi derken 2011 soruşturmasının savcıları fetöden içerdeydi derken tam olarak fetö taktiği yaptığınızı siz hariç bütün Türkiye biliyor. Delillerdeki telefon konuşmaları ve videoları da mı reddediyorsun o zaman. O telefon konuşmalarını reddeden saman beyinlidir asıl 🤣🤣🤣 ahhhh ali koç ahhhh ne koyunlar kazandırdın bu ülkeye biz senden razıyız 🤣🤣

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,507
21,191
113
aptal herif kendın ne yazdıgını bılmıyorsun ugurcanın medyada fonlandıgını iddia ediyorsun ya bende diyorum ki evet abartıldığı kadar iyi bir kaleci üstüne daha bir tane türk kaleci yok
Hakaret etme hıyar ağası fenerle adı geçince başkan her gün televizyonda konusma yapıyordu 50 milyon da verseler İstanbul takimlarina vermicez diye ts medyası çocuğun sürekli üstüne gidiyordu ben ondan bahsediyorum beyin fukarasi kardeşim

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,290
6,096
113
Onu demiyor fenerle adı çıktığında fenere Trabzon’dan oyuncu gidemez denildi ya ondan bahsediyor

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,507
21,191
113
2011 fetö taktiğiydi derken 2011 soruşturmasının savcıları fetöden içerdeydi derken tam olarak fetö taktiği yaptığınızı siz hariç bütün Türkiye biliyor. Delillerdeki telefon konuşmaları ve videoları da mı reddediyorsun o zaman. O telefon konuşmalarını reddeden saman beyinlidir asıl 🤣🤣🤣 ahhhh ali koç ahhhh ne koyunlar kazandırdın bu ülkeye biz senden razıyız 🤣🤣
Birader sen hakkaten boşa yaşamışsin ya 10 yaşında twit atan bebeler gibi konuşmalara bak ya kaybolun gidin aq kimlerle tartışıyoruz ya

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,862
10,752
113
Onu demiyor fenerle adı çıktığında fenere Trabzon’dan oyuncu gidemez denildi ya ondan bahsediyor
ne dedigi hic farketmez beşiktaş ilerledi galatasaray ilerledi samsun kendini geliştirdi avrupada şuan ancak tek gelısmeyen kafası basmayan takım var o da bunlar yahu hıc mı kafası calısmaz bunların artık kaale bıle alan yok fenerbahceyi yemın edıyorum eskıden fener derbisinde beraberliğe iyi skor dıyorduk son 4 senedir her maç yendigimizden rakip bile görmüyoruz hala şike fikstur derdindeler yemın edıyorum beşiktaş bunlardan hem daha şerefli hem daha büyük kulüp

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,290
6,096
113
Birader sen hakkaten boşa yaşamışsin ya 10 yaşında twit atan bebeler gibi konuşmalara bak ya kaybolun gidin aq kimlerle tartışıyoruz ya
Ee bi cevabını duysaydık şu delillerle ilgili. Ne zaman delillerin konusunu açsam bu fenerliler hemen hakaret edip uzaklaşıyorlar. Ne zaman aziz yıldırım ben şike yaptıysam fener için yaptım dedi desem bu fenerliler hakaret edip uzaklaşıyor 🤣🤣

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,507
21,191
113
Ee bi cevabını duysaydık şu delillerle ilgili. Ne zaman delillerin konusunu açsam bu fenerliler hemen hakaret edip uzaklaşıyorlar. Ne zaman aziz yıldırım ben şike yaptıysam fener için yaptım dedi desem bu fenerliler hakaret edip uzaklaşıyor 🤣🤣
Delilden kastın ne ne yaşıyon sen ben anlamadım darbe ile ilgili delil göster bana desem gosterebilicek misin hala boş boş konuşuyorsun

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,290
6,096
113
Delilden kastın ne ne yaşıyon sen ben anlamadım darbe ile ilgili delil göster bana desem gosterebilicek misin hala boş boş konuşuyorsun
Delilleri bile dinlememişsin izlememişsin utancından bide bana velet diyorsun. Sen bi delilleri dinle aziz yıldırımın konuşmalarını dinle. Kafede kaleciyle kulüp yöneticinizin para alışverişini izle o zaman anlarsın belki bu uğursuzluğun talihsizliğin nerden geldiğini

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,507
21,191
113
Delilleri bile dinlememişsin izlememişsin utancından bide bana velet diyorsun. Sen bi delilleri dinle aziz yıldırımın konuşmalarını dinle. Kafede kaleciyle kulüp yöneticinizin para alışverişini izle o zaman anlarsın belki bu uğursuzluğun talihsizliğin nerden geldiğini
Tamam at izleyelim bekliyorum bende sana ondan sonra bı kaç video aticam

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,644
3,938
113
Beyler akşama olan maçlardan bence bu garanti gelir dediğiniz bir kaç bahsi yazar mısınız, oran isterse 1,20-1,30 olsun mühim değil. Kafama yatanlardan eleyerek çok maçlı kuponlar çıkaracağım. Kazanç sağlanır ise tahminini aldığım dostun Dm sini yakar güzelliğimizi yaparız.
bu arada 1 tane de süpriz salın 100-200 bir şeyler sallarız süpriz kupon yapıp, şimdiden şansını benimle paylaşan dostlarıma teşekkür ediyorum.
Dostum fener nice maçına kg oyna, ludogorets betis maçı iy gol, viktoria plzen malmo maçına da iy gol girebilirsin

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,644
3,938
113
Siteye henüz para atmadigim için çalışırken dikkatimi ceken iki basket maçı vardı sürpriz için degerlendirilebilir ben akşam için bu ikisini kombinleyecelegim. Belki yanına iki tane eurolig macida alt üst koyabilirim bilmiyorum
Kral bunun nesi dikkatini çekti 2 maça 50 oran çıkartmışsın gelmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...