- 12,290
- 6,096
- 113
Betgit iyidir dostBen de betgitciyim bu arada
Betgit iyidir dostBen de betgitciyim bu arada
2 senedir cok güzel ayar çekiyorlar geçen sene de Gs 1 ay İstanbul dışına çıkmadıGs 3 senedir heo ayni fikstur. Sans diyorlar yersen
Fener degil ki konu gs. Gs zsten acti arayi fakat 3senedir fikstur ayni tuhaf geliyoeBunun fikstürle zerre alakası yok reis. Fenerin bıraktığı puanlar normal mi? Bjknin göztepeden 3 yemesi normal mi. Lig böyle hataları kaldırmıyor
Beşiktaş defansı evlere şenlik dostÇok yanlış düşünüyorsun reis. Ben Gsliyim bak gs Beşiktaş’ı yenemeyecek görürsün. Analizin yanlış
Velimeşespor iyi takım fenerin içinden geçer.Reis konu nice değil konu fenerbahçe. Velimeşesporla oynasın zor kazanır bunu mübalağa yapmak için söylemiyorum ciddi söylüyorum
sana anlatmıyorum bu söyledıklerım herkes ıcın gecerlı kımse fıkstur cart curt konusmasın fener once bi 45 dakıka 10 kısı oynayan kasımpaşayı yensın daha 10 fırın ekmek yemesı lazımLan ben fenerli miyim allahim delisi
Ortasahasiz sampjyon olmaya bakıyorlar. Oraya cekecen 2tane elit seviye 6 8 oynayan topcu. Tamam sampiyonsun. Ama yok her sene fener bi yerde eksik kaliyoe2 senedir cok güzel ayar çekiyorlar geçen sene de Gs 1 ay İstanbul dışına çıkmadı
Fener maçlarını 3 senedir de ikinci maç hep Rams da bu seneki derbi fikstürleri geçen seneye aynı Gs nin
Ama bunlar bahane mi değil tabi Öyle bir kadro kurucan ki alayını üst üste koyup şampiyon olcaksın
Galatasaray öyle bi kadro kurdu ki bütün oyunları üst üste koyuyor şuan reis. Tam senin dediğini yapıyor gs 3 yıldır herkesi üst üste koyuyor kadrosuyla. Fikstürle falan alakası yok bunun olmayacak takımlara 6 puan bıraktınız. Tsnin gol iptal olmasa o maçta farklı senaryoyla bitebilirdi. Makinanın dediği gibi içerde dışarda yeniliyorsunuz. Ee nasıl şampiyon olacaksınız. İlk 5 takımdan puan alamıyorsunuz nasıl olacak2 senedir cok güzel ayar çekiyorlar geçen sene de Gs 1 ay İstanbul dışına çıkmadı
Fener maçlarını 3 senedir de ikinci maç hep Rams da bu seneki derbi fikstürleri geçen seneye aynı Gs nin
Ama bunlar bahane mi değil tabi Öyle bir kadro kurucan ki alayını üst üste koyup şampiyon olcaksın
Gslyim fakat derbilerin havası başkadır. Kimse gsye Liverpool karşısında şans tanımıyordu gs yendi. Bu sefer de Liverpoolu yendik diye herkes Beşiktaşa 3 5 fark atıp ezeceğimizi söylüyor bence o kadar kolay geçmeyecek 2 1 alırız.Beşiktaş defansı evlere şenlik dost
Gs bak gör 4 5 atacak Osimhen oynarsa kesin farka gider
Reis maçlardan bi habersin gs bitti tükendi liverpool maçında Osimhen koşamadı artık değiştir beni dedi. Herkesin ayaklarına kramplar girdiBeşiktaş defansı evlere şenlik dost
Gs bak gör 4 5 atacak Osimhen oynarsa kesin farka gider
Aynen öyle yıllardır şu takıma forvet alamadılar En Nesri ile şampiyon olamazsınOrtasahasiz sampjyon olmaya bakıyorlar. Oraya cekecen 2tane elit seviye 6 8 oynayan topcu. Tamam sampiyonsun. Ama yok her sene fener bi yerde eksik kaliyoe
hayir oyle bir şeye gerek yok fred ve ismail yeterli topçular şampiyonluk ıcın ama fenerbahce yıllardır şunu anlayamadı sen galatasarayın türkiyenın en büyüğü oldugunu kabullenmek zorundasın nasıl galatasaray basketbolda fenerın 1 numara oldugunu kabullendıyse sızde futbolda en iyisi galatasaray diyeceksiniz işte o zaman buzlar erır maclar kazanılır şampiyon olunur kadro hoca değil olay yönetim öyle bir salakki bunlar ali kocu gonderip kepazenın bırını getırdıler adamın fenere topcu alacak parası bıle yok 50 kanalda dınledık bunları her şeyi ali koca yukleyip kepaze getirmek bunlara yakışırOrtasahasiz sampjyon olmaya bakıyorlar. Oraya cekecen 2tane elit seviye 6 8 oynayan topcu. Tamam sampiyonsun. Ama yok her sene fener bi yerde eksik kaliyoe
Gsliyim ve gs kazanamaz diyorum dost. Liverpool maçını mutlaka izlemişsindir takım mahvolduGslyim fakat derbilerin havası başkadır. Kimse gsye Liverpool karşısında şans tanımıyordu gs yendi. Bu sefer de Liverpoolu yendik diye herkes Beşiktaşa 3 5 fark atıp ezeceğimizi söylüyor bence o kadar kolay geçmeyecek 2 1 alırız.
Muhammed fenere çaktı işini yaptı yalnız çok da güzel yuvarladı 1 0 aldık döndük. Mustafa kötü bir santrfor değildi.Aynen öyle yıllardır şu takıma forvet alamadılar En Nesri ile şampiyon olamazsın
Türkiye de iş yapmıyor Kuzey Afrikalı forvetler
Gs derbileri vardı Mustafa Muhammed o da tutmadı
Kolay geçmeyecek biliyorum ama zor da olsa kazanacağız kanka. 2 1 tahminimGsliyim ve gs kazanamaz diyorum dost. Liverpool maçını mutlaka izlemişsindir takım mahvoldu
Yok valla Gs aslanlar gibi topunu oynadı ezilmedi böyle galibiyetler oyuncularw ekstra özgüven getirir ve Rams a gelen rskipler korkarak gelir ayakları titrer görürsünüzReis maçlardan bi habersin gs bitti tükendi liverpool maçında Osimhen koşamadı artık değiştir beni dedi. Herkesin ayaklarına kramplar girdi
Reis saran dordmundun en büyük hissedarıydı en son ali koçtan çoktur serveti 🤣🤣hayir oyle bir şeye gerek yok fred ve ismail yeterli topçular şampiyonluk ıcın ama fenerbahce yıllardır şunu anlayamadı sen galatasarayın türkiyenın en büyüğü oldugunu kabullenmek zorundasın nasıl galatasaray basketbolda fenerın 1 numara oldugunu kabullendıyse sızde futbolda en iyisi galatasaray diyeceksiniz işte o zaman buzlar erır maclar kazanılır şampiyon olunur kadro hoca değil olay yönetim öyle bir salakki bunlar ali kocu gonderip kepazenın bırını getırdıler adamın fenere topcu alacak parası bıle yok 50 kanalda dınledık bunları her şeyi ali koca yukleyip kepaze getirmek bunlara yakışır
Bence çok kötü forvetti tutmadı Bir Gomis ya da Elmander etkisi bırakmadı Gs taraftarındaMuhammed fenere çaktı işini yaptı yalnız çok da güzel yuvarladı 1 0 aldık döndük. Mustafa kötü bir santrfor değildi.
Yav adamın kumar sitesi vardı daha ne olsun varın siz düşünün yıllık akan parayı.Reis saran dordmundun en büyük hissedarıydı en son ali koçtan çoktur serveti 🤣🤣
öyle bir şey yok dortmundtan hısse aldı 1 sene dayanamadı sattı güncel kurda ali kocun servetı bu lavugun 1.5 2 katı cıvarında ayrıca bu arkadaş ali gibi cebınden fenere para verecek mı hep beraber gorecegızReis saran dordmundun en büyük hissedarıydı en son ali koçtan çoktur serveti 🤣🤣