- 5,212
- 1,975
- 113
Bolsans
Geçmiş olsun. Fazla Takma kafana yoksa hayat geçmez.senlik bise degl knk bosver karakter yoksunu bir gurup insan diyemeyecegim cisimler kendi caplarinda konusuyorlarda butun cogu laflari bana gonderme belli oluyor bisey demiyorm.
Leverkusen 1-3
ya taktigimdan degil resmen enayi resmen salagim ben bildigin kekim ben embesil.bir insanim ben bu yaratiklara 7 k sans dagitmisim nerdeyse skecek gibi muamele yapiyorlar sebebide param bitti destek cikarmi dedigim icinmiş parasiz kalinca 7 k attigim hic kimseden beklentim olmamaliymiş ne guzel dunya ne guzel kerizlik... ben kendi imkanlarimla yine kazanirim neyse kapatiyorum forumu ya luzumsuz gereksiz yere geriliyormGeçmiş olsun. Fazla Takma kafana yoksa hayat geçmez.
Herkes nezaketen de olsa destek çıktığı kişilerden kazandıkları zaman bekletinti içine girer. Neyse bundan sonra destek çıkacağın kişileri doğru seçersin umarım. sağlık olsun. İyi forumlarya taktigimdan degil resmen enayi resmen salagim ben bildigin kekim ben embesil.bir insanim ben bu yaratiklara 7 k sans dagitmisim nerdeyse skecek gibi muamele yapiyorlar sebebide param bitti destek cikarmi dedigim icinmiş parasiz kalinca 7 k attigim hic kimseden beklentim olmamaliymiş ne guzel dunya ne guzel kerizlik... ben kendi imkanlarimla yine kazanirim neyse kapatiyorum forumu ya kuzumsuz gereksiz yere geriliyorm
Gerçekleşsin sana 1000 tl aha burdan net..Leverkusen 1-3
Barcelona 2-3
Galatasaray 1-3
bolşans
Eyvallah dost ben kalbimden geçeni yazdım umarım olur galatasarayım kazansında hele biGerçekleşsin sana 1000 tl aha burdan net..
Asla Bol şansBu kupon bozuma gider mi sizce
Meto altı üstü 600 küsür veriyor sanarsın 60k veriyorda bozsak mı diyon gelirse gelir gelmezse ilk defa olmazBu kupon bozuma gider mi sizce
460 a bozdum 160 onların olsunAsla Bol şans
Cok rahat gelirdi460 a bozdum 160 onların olsun![]()
Öyle deme başa baş a geldiCok rahat gelirdi
Allah AllahÖyle deme başa baş a geldi
Cosider MK son 7 saniyede faul yapıyor 6 fark lazımdı Allah tan 2 de 1 attıAllah Allah
Kac bittiCisider MK son 7 saniyede faul yapıyor 6 fark lazımdı
94-88 süre 00:00 kaldı öyleKac bitti
Anladım94-88 süre 00:00 kaldı öyle