http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti fearjr1992 | Günlerden Cimbombom

Kupon Miktarı
00
Kupon Oranı
0.00

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,987
6,397
113
Geçmiş olsun. Fazla Takma kafana yoksa hayat geçmez.
ya taktigimdan degil resmen enayi resmen salagim ben bildigin kekim ben embesil.bir insanim ben bu yaratiklara 7 k sans dagitmisim nerdeyse skecek gibi muamele yapiyorlar sebebide param bitti destek cikarmi dedigim icinmiş parasiz kalinca 7 k attigim hic kimseden beklentim olmamaliymiş ne guzel dunya ne guzel kerizlik... ben kendi imkanlarimla yine kazanirim neyse kapatiyorum forumu ya luzumsuz gereksiz yere geriliyorm

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
23,974
10,609
113
ya taktigimdan degil resmen enayi resmen salagim ben bildigin kekim ben embesil.bir insanim ben bu yaratiklara 7 k sans dagitmisim nerdeyse skecek gibi muamele yapiyorlar sebebide param bitti destek cikarmi dedigim icinmiş parasiz kalinca 7 k attigim hic kimseden beklentim olmamaliymiş ne guzel dunya ne guzel kerizlik... ben kendi imkanlarimla yine kazanirim neyse kapatiyorum forumu ya kuzumsuz gereksiz yere geriliyorm
Herkes nezaketen de olsa destek çıktığı kişilerden kazandıkları zaman bekletinti içine girer. Neyse bundan sonra destek çıkacağın kişileri doğru seçersin umarım. sağlık olsun. İyi forumlar