- 54,430
- 26,127
- 113
canliya sorÇevrimi varmı
canliya sorÇevrimi varmı
Vbette öyle ftn çekersen yüzde 10 iade ediyorlar15.50 Ftn gelmiş hesaba o nerden geldi acaba
Çevrim yok biliyorum kazanç sanırsam 10 katÇevrimi varmı
Kardeşimize %15 iade etmişler sizin tarafınızdan mı edildi acabaVbet canlı destek ben sully nasıl yardımcı olabilirim
Canlı yokki hiç denk gelemiyoruz canlıylacanliya sor
Nakit eklendiyse onu da cekCanlı yokki hiç denk gelemiyoruz canlıyla
Yanlışlıkla olmuş efendim rica iade eder misinizKardeşimize %15 iade etmişler sizin tarafınızdan mı edildi acaba
Çekim ver gitsinCanlı yokki hiç denk gelemiyoruz canlıyla
Nakit dost oCanlı yokki hiç denk gelemiyoruz canlıyla
Gece gece güldürdün ya beni Allah da seni güldürsünYanlışlıkla olmuş efendim rica iade eder misiniz
Payfix : 1903190319
Öyle yapıcam kral saatte bir çekim vardı öyle hatırlıyorumÇekim ver gitsin
Evet saaate 1 çekim vbetteÖyle yapıcam kral saatte bir çekim vardı öyle hatırlıyorum
Olabilir Sen şansını dene Belki gönderirler olmadı bir saatte 2 saat sonra gönderÖyle yapıcam kral saatte bir çekim vardı öyle hatırlıyorum
remo maci ilk yari 1 bucuj ust gir 25 30 olsunÖyle yapıcam kral saatte bir çekim vardı öyle hatırlıyorum
Tövbe de gülme zamanı değil ciddiyet lazımGece gece güldürdün ya beni Allah da seni güldürsün
olsun be kral sonucta guldurdun beni be adamTövbe de gülme zamanı değil ciddiyet lazım
Senin acil kafanı yapman lazım bu normal bi ruh hali değilolsun be kral sonucta guldurdun beni be adam
aynen iyi yakaladinSenin acil kafanı yapman lazım bu normal bi ruh hali değil
Tam 13 saat kafası varaynen iyi yakaladin