- 54,460
- 26,147
- 113
dayi cok kaciriyom tek gol 3 mac yapiyom para yok diyw acele ediyom yoksa kasa 1 k olsa buyuk konusmuyom yukari rahat cikarim tek mac tek macBekliyorum bol şansın olsun
Kupon yapacağım zaman sana yazacam
dayi cok kaciriyom tek gol 3 mac yapiyom para yok diyw acele ediyom yoksa kasa 1 k olsa buyuk konusmuyom yukari rahat cikarim tek mac tek macBekliyorum bol şansın olsun
Kupon yapacağım zaman sana yazacam
Fıkralarla Türkiye nasiiiiyyyydayi cok kaciriyom tek gol 3 mac yapiyom para yok diyw acele ediyom yoksa kasa 1 k olsa buyuk konusmuyom yukari rahat cikarim tek mac tek mac
sen oyle bilFıkralarla Türkiye nasiiiiyyyy
Aynen sabır işi sabreden kazanı biz çok acele adiyoruzdayi cok kaciriyom tek gol 3 mac yapiyom para yok diyw acele ediyom yoksa kasa 1 k olsa buyuk konusmuyom yukari rahat cikarim tek mac tek mac
senin konumda remomaçı ilk yarı bir buçuk üst banko diyordum 3 lira ganyanın üstündeydiFıkralarla Türkiye nasiiiiyyyy
Betkanyon turnuvada 1. Ol bekliyorummsenin konumda remomaçı ilk yarı bir buçuk üst banko diyordum 3 lira ganyanın üstündeydi
o neBetkanyon turnuvada 1. Ol bekliyorumm
Iyi geceler dostneyse ben biraz youtube film izlicem herkeze iyi geceler
1k sanal bakiye veriyo ilk 25 e girersen nakit ödül veriyo 1. Olana 2-3k ödül var
Herkes*neyse ben biraz youtube film izlicem herkeze iyi geceler
harbimi nasil yapiyoz1k sanal bakiye veriyo ilk 25 e girersen nakit ödül veriyo 1. Olana 2-3k ödül var
Yazdık ya awharbimi nasil yapiyoz
dur siteye bakimYazdık ya aw
Sabah 8 de başlıyor gece 1 e kadar sıralamaya girersen ödül vardur siteye bakim
simdi olmuyoSabah 8 de başlıyor gece 1 e kadar sıralamaya girersen ödül var
Sabah 08 de basliyorsimdi olmuyo
Sabah 8 de başlarsimdi olmuyo
Bol şanslar 🙏0.07 Ftn yi freezing bastım 0.5 oldu ordan 1 FTN dersen maçları salladık gelen bak inşallah çekebiliriz