Reis kafana göre ayarla.dogru.liste roll açarızBen,,ufuk,kargalak,farki,kurtaran
5 ediyor galiba
Reis kafana göre ayarla.dogru.liste roll açarızBen,,ufuk,kargalak,farki,kurtaran
5 ediyor galiba
Ahaha nolcak dost 🤣Farki dediğim furki
Yok yok tam 5 kişiyiz konu başından beri5 kişi dost,,yanlışım varsa düzelt
Yaa arkadaş ben niye yokum falan der,,üzülürüz o yüzden düzelttim klavye işteeAhaha nolcak dost 🤣
Tmm,,saol,,Yok yok tam 5 kişiyiz konu başından beri
En büyük Derdimiz bu olsun be kral adamsınYaa arkadaş ben niye yokum falan der,,üzülürüz o yüzden düzelttim klavye iştee
Yalnız ny 15 yaptı 2 dakkadaTmm,,saol,,
Kanka onlar dururlar bak görYalnız ny 15 yaptı 2 dakkada
Ya aslında normal değil biliyormusun,,bu seride bunlar normalde savunma ağırlıklı hepYalnız ny 15 yaptı 2 dakkada
17 oldu kank hiç duracak gibi oynamıyolar 🤣🤣Kanka onlar dururlar bak gör
3. Çeyrek banko 51,5 baremden üstYa aslında normal değil biliyormusun,,bu seride bunlar normalde savunma ağırlıklı hep
Aynen aynen,,bizim Faruk iyisine denk geldi benceKanka onlar dururlar bak gör
Bilmiyom da kanka milleti üste çekip 50 yi görmezlerse şaşırmam17 oldu kank hiç duracak gibi oynamıyolar 🤣🤣
Zaten o dediğini 2. Çeyrekte yaptılar 61,5 bareme kadar yükseldi 56da tıkladıBilmiyom da kanka milleti üste çekip 50 yi görmezlerse şaşırmam
Bu çeyrek 51.5 dan açmaları komik geldi yem gibiZaten o dediğini 2. Çeyrekte yaptılar 61,5 bareme kadar yükseldi 56da tıkladı
YaaaaaaZaten o dediğini 2. Çeyrekte yaptılar 61,5 bareme kadar yükseldi 56da tıkladı
Aynen dost aynen,,gel gel hesabıBu çeyrek 51.5 dan açmaları komik geldi yem gibi
Evet garip geldi banada betco böyle para dağıtmazdı yani milleti çok kerttiler herhalde havuzu boşaltmaya başladılar belki deBu çeyrek 51.5 dan açmaları komik geldi yem gibi