- 5,085
- 3,129
- 113
Çekim verdim dm den dönüş yaparsınız
Çok iyi olur evett,tel az iyi olsa neler yapcazdaRoll açarsanız sevinirim beyler 🧐
Tmm kral,,kesene bereketÇekim verdim dm den dönüş yaparsınız
25 oldu ny dahada hızlandılar barem 61,5Çok iyi olur evett,tel az iyi olsa neler yapcazda
,, klavye bile gidik,,foto moto hakkgetire,az bi tüylenebilsek alcaz iyi bi cihazda kısmet işte
51,5 banko dediydimTmm kral,,kesene bereket
İsterse yüz sayı atsınlar biz görevi tamamladık51,5 banko dediydim
İyide işte,,tadında bitti be dost yani rol,,risk işte herzaman biliyorsun,,51,5 banko dediydim
Hee yaşaa aynısını az önce dedimmmİsterse yüz sayı atsınlar biz görevi tamamladık
Yok kank onun için demedim mola dönüşü yavaşlar dediler de ben daha çok atarlar dedim belki 70i zorlarlar açıldılar iyiceİsterse yüz sayı atsınlar biz görevi tamamladık
Kank oynasın diye demedim devam ederler böyle diye dedim zaten 10 kyı aldı zaten daha nolsunİyide işte,,tadında bitti be dost yani rol,,risk işte herzaman biliyorsun,,
Dost adam 200tl lik 300tl lik kupon yapmıyorki,Yok kank onun için demedim mola dönüşü yavaşlar dediler de ben daha çok atarlar dedim belki 70i zorlarlar açıldılar iyice
Yani be dostt,,ka rKank oynasın diye demedim devam ederler böyle diye dedim zaten 10 kyı aldı zaten daha nolsun
Valla öyle ben çekildim iyice grand vurunca iyice küçülttüm bırakamıyorum yani hiçbir türlü az az oynamaya çalışıyorum icra dosyalarını kapattım ne kredi çıkıyor ne kart memnunum ama çıkmasın ölene kadarDost adam 200tl lik 300tl lik kupon yapmıyorki,
3k 4k 5k
Yani gerisini anla işte,,
Kesene bereket tşklerÖdüller gönderildi roll açmayı unutmayın bol şans hepinize