- 2,007
- 565
- 113
Sağlık olsun kalan maçın gelir umarımSağlık olsun 1 kardeşimizin daha var öyle gelen kuponu onu da değerlendirmedim oda gelmis
Sağlık olsun kalan maçın gelir umarımSağlık olsun 1 kardeşimizin daha var öyle gelen kuponu onu da değerlendirmedim oda gelmis
Fener 2.5 üst bulamadım sitede herkes fb 1.5 üst falan demiş ama sitede bulamadım bulsam diğer kişilerin de kuponlarına atacaktım bide çalısıyordum fazla ilgilenemedimRica ederim 3-1 oldu
FB takım golü 2.5 üst demiştim sen genel 2.5 oynamissin olsun o da geldi normalde totel 15 orandı
Eline emeğine sağlık kardeşimFener 2.5 üst bulamadım sitede herkes fb 1.5 üst falan demiş ama sitede bulamadım bulsam diğer kişilerin de kuponlarına atacaktım bide çalısıyordum fazla ilgilenemedim
Reıs ıstedın verdık kupon geldı oynamamıssın bıde kalp atmıssınSadece senin kupon tutuyor oynadıklarımdan zaten emeğine sağlık
Burda @eyalet32Bolsans
Oynamadım aynen ama şans parası atayım size de ufak bise olcak söver gibi ama emeğinize sağlık kb bidahakine oynarız artıkReıs ıstedın verdık kupon geldı oynamamıssın bıde kalp atmıssın![]()
Eyw kesene bereket reısOynamadım aynen ama şans parası atayım size de ufak bise olcak söver gibi ama emeğinize sağlık kb bidahakine oynarız artık
Gördüm dostum kontrol ettim dostum sağlık olsun
Bizide görseydin bizimde gelmişti 😁Oynamadım aynen ama şans parası atayım size de ufak bise olcak söver gibi ama emeğinize sağlık kb bidahakine oynarız artık
İkinizi dedim zaten ulaşıcam şimdi canlarımBizide görseydin bizimde gelmişti 😁
Sen benim dediğimi oynadın mı Galatasaray ilk yarı 1,5 üstSağlık olsun 1 kardeşimizin daha var öyle gelen kuponu onu da değerlendirmedim oda gelmis
Oho Bir de ilk ben yazdımİkinizi dedim zaten ulaşıcam şimdi canlarım![]()
o kadar kupon yazdım birini oynamadın hepsinde olduOynamadım aynen ama şans parası atayım size de ufak bise olcak söver gibi ama emeğinize sağlık kb bidahakine oynarız artık
Dost 1 tane maç yazmıssın rol yapmıyoruz ki kupon istedim sizden sen 1 maç yazıp gittinOho Bir de ilk ben yazdım
Herkesten bir maç alsan yeterliydi zaten sanaDost 1 tane maç yazmıssın rol yapmıyoruz ki kupon istedim sizden sen 1 maç yazıp gittin
Kupona baksaan analiz akıyorAlkmaar 1.5 üst
Fener gol yemeden kazanır
FCSB Kaybetmez
Yok dost görmedim10 oran veridydim sana