- 7,750
- 2,681
- 113
Paylaşabilirsin dostOynanmışlarrin arasında var mı bilmiyorum dostum bir daha paylaşsam mi farklı içine sinmediyse 🙏🤭
Paylaşabilirsin dostOynanmışlarrin arasında var mı bilmiyorum dostum bir daha paylaşsam mi farklı içine sinmediyse 🙏🤭
Bilmiyorum önce kuponları yapıyorum çalıştıpım için liste hazırlayamıyorum ara ara bakıp kupon yapıp kaçıyorum yazıcam maçlar başlamadanYaz oynadıklarını da bilelim bizimkini oynamış misin aga![]()
Temiz bencePaylaşabilirsin dost
Ms az 10k gider miBol şans Galatasaray ilk yarı bir buçuk üst
Üst mantıklı taraf bahsıne goreMs az 10k gider mi
ağa zor maç alt olabilir o maç kg en mantıklısı amaMs az 10k gider mi
Oran cazip değil 10k atip 2x yapamayacaksam oynamamÜst mantıklı taraf bahsıne gore
Gs çok düşüşte bu takimlar bize ters gelen takimlar alkmar rahat yenecek gibime geliyorağa zor maç alt olabilir o maç kg en mantıklısı ama
valla herşey olabılıcek maç gs çok rahat gol yer yeni transferlerle gs en az 1 gol bulur kg cok mantıklıGs çok düşüşte bu takimlar bize ters gelen takimlar alkmar rahat yenecek gibime geliyor
Yeni transfer kim var kivalla herşey olabılıcek maç gs çok rahat gol yer yeni transferlerle gs en az 1 gol bulur kg cok mantıklı
morata oynayacak osimhen kart cezası güzel yanı rize sağolsun dinlendikYeni transfer kim var ki
Tek oynayacak morata osimhen mi morata mi desen osimhen derimmorata oynayacak osimhen kart cezası güzel yanı rize sağolsun dinlendik
orası öyle ama tek oynatmaz sistemi bozman yanına barışı koyar morata sırtı dönük oynar barış arkaya koşuTek oynayacak morata osimhen mi morata mi desen osimhen derim
10 k atıp sıfır almaktan ıyıdır az düşük oranOran cazip değil 10k atip 2x yapamayacaksam oynamam
Hazır dost oynadımDurum ne dost kuponlar hazir mi