Benimde iptal etmisler ben tekrar çekim talebi verdim amaÇekimim iptal olmuş çekimi iptal olupta canlı desteğe soran varmiEkli dosyayı görüntüle 787113
Benimde iptal etmisler ben tekrar çekim talebi verdim amaÇekimim iptal olmuş çekimi iptal olupta canlı desteğe soran varmiEkli dosyayı görüntüle 787113
Bakiyemi silmemisler 500 TL olarak duruyordu iptal edilmiş cekim talebi tekrardan talep verdim bendeBenimde iptal etmisler ben tekrar çekim talebi verdim ama
hemen havale ile verin 13dkda geldi ödemeben 3 saat önce vermiştim verdiğim yöntemi sonra kaldırmışlar kendim bağlanıp iptal ettirdim ve burda çektim diyen arkadaşın hemenode havale ile çektiği yöntemle verdim
Hangi yontemÖdeme geldi beyler site adamı diyeni linçlerim
aynen benim de geldiÖdeme geldi beyler site adamı diyeni linçlerim
hemen havaleHangi yontem
Hemen öde havaleHangi yontem
Ya abi ne para hesaba yansıyor ne canlı destek bişey yazıyorhemen havale
Yav kardeşim banada aynı yaptılar kanıtladım hayla inanmıyorlar adamlar gönderiyor parayıÖdeme geldi beyler site adamı diyeni linçlerim
Bunuda söyledim millete hemen havale çekin diye onada inanmadılarhemen havale ile çek
biz çok önceden vermiştik ödeme yöntemini kaldırmışlar o yüzden ödeme gelmemiş büyük ihtimalleYav kardeşim banada aynı yaptılar kanıtladım hayla inanmıyorlar adamlar gönderiyor parayı
Cektim gelir insallahhemen havale ile çek