Bakiye sıfırlanmış. Bekleyen çekim işlemlerinde de hiçbir şey gözükmüyor...2000 yapıp 300 çekim verdim. Sonuçlanınca ekran görüntüsü atarım.
Bakiye sıfırlanmış. Bekleyen çekim işlemlerinde de hiçbir şey gözükmüyor...2000 yapıp 300 çekim verdim. Sonuçlanınca ekran görüntüsü atarım.
Bakiye sıfırlanmış. Bekleyen çekim işlemlerinde de hiçbir şey gözükmüyor...
Boşuna çekemiyorsun zaten boşa gidecekULA son 90 tl kalmıstı
6 tl den spinledım farmda 14 tl ye 1000x attı dede14 k bakiye oldu fdsaf
Bakiye yansidimi hesabaULA son 90 tl kalmıstı
6 tl den spinledım farmda 14 tl ye 1000x attı dede14 k bakiye oldu fdsaf
yansıdı şuan 14 k varBakiye yansidimi hesaba
Belliki sporda oyniyanlarin bakiyesi yansımıyor hesaba keşke slot oynasaydimyansıdı şuan 14 k var![]()
normalde hayatta olmaz zatenBoşuna çekemiyorsun zaten boşa gidecek
ödemez bu site zaten sie et.Belliki sporda oyniyanlarin bakiyesi yansımıyor hesaba keşke slot oynasaydim
Hangi yontemBakiye sıfırlanmış. Bekleyen çekim işlemlerinde de hiçbir şey gözükmüyor...
Ben saat birden beri bekliyorum kardeş vallahi çekimi gönderseler rahat edeceğim5.kisi kaldı baglancam olmasa daha ugramam o siteye
Hangi yontem ile yapmamiz gerekiyor sorarmisin5.kisi kaldı baglancam olmasa daha ugramam o siteye
Ağa bizim hiç bakiye bile yansımadı hesabaBen saat birden beri bekliyorum kardeş vallahi çekimi gönderseler rahat edeceğim
Bilader adam dediğin 1 defa konuşur babanın sitesi gibi milleti yönlendiriyorsan söz ağzından çıktıysa yerine getireceksin.Umrumda mı zannediyorsun reis ? Reel hayatla sanal hayatı karıştırmıyalım