- 42,718
- 12,609
- 113
Ahahahahahha aklımı celme messı affetmez boyle macları ona guvenıomRecebim ben o Bayerne basacam sanada kazandıktan sonra şans parası atacam aklında bulunsunSonra Bayern sempatin olur
![]()
Ahahahahahha aklımı celme messı affetmez boyle macları ona guvenıomRecebim ben o Bayerne basacam sanada kazandıktan sonra şans parası atacam aklında bulunsunSonra Bayern sempatin olur
![]()
Hesapta para olsa denerdik abi.Çekim paylaşım maili attım yüklenmedi yükleseler girerdikPSG guardi iyice düşüyor Atalanta 90+ da 2 yi atacak bakın yazın buraya sıradaki gol Frosinone ve sıradaki gol Atalanta ne verir açana kombinesi
Gelirse çok üzülürüm girmedim diye
Ben deGelirse çok üzülürüm girmedim diye
Allahtan İtalya B ye 1.5 alıp kaymışım ben abi 😄Şuan 2sinin kombinesi 85 oran oldu![]()
Kesinlikle iyi ki öyle oynamissinAllahtan İtalya B ye 1.5 alıp kaymışım ben abi 😄
Hadi be vay beOha 2-1 psg
Benim öteki kupon tek golden yattı yine gördün muGelirse çok üzülürüm girmedim diye
Tektek gidenleri hesaplasak milyarlar almıştın abiBenim öteki kupon tek golden yattı yine gördün mu
Bu maç nasıl böyle oldu biseyler oldu sanki bu maç turnuva tarihine gecerPSG 2lik attı oha.Recep şampiyon olur dediğin iki dakika yaşamıyor la takımın kaderiyle oynadın@recebb
Barca macın kotu gıderse haber etPSG 2lik attı oha.Recep şampiyon olur dediğin iki dakika yaşamıyor la takımın kaderiyle oynadın@recebb
Atalanta taraftarına üzüldümBu maç nasıl böyle oldu biseyler oldu sanki bu maç turnuva tarihine gecer