- 15,256
- 7,580
- 113
Ev sahibi 1 gol atsa bak nasıl açılıyor macDakika 15 ten sonra kuruttular ya![]()
Ev sahibi 1 gol atsa bak nasıl açılıyor macDakika 15 ten sonra kuruttular ya![]()
Fro skor rahatlığına kitledi zaten maçı abi kötü oldu.Tekten yatış kaderinde var.Sana bi kurşun mu döktürsek üzerinde var bi kara toprakEv sahibi 1 gol atsa bak nasıl açılıyor mac
Bu maç böyle bitemez gol veya goller varFro skor rahatlığına kitledi zaten maçı abi kötü oldu.Tekten yatış kaderinde var.Sana bi kurşun mu döktürsek üzerinde var bi kara toprak![]()
Atalanta maçı nasıl iş görüyon mu sen Atalantayı abi PSG yi eleyecek olaya gelBu maç böyle bitemez gol veya goller var
Di mi iyi ki uzak durmuşsun o maçtan bence Atalanta 90 +da 2 yi de cakacakAtalanta maçı nasıl iş görüyon mu sen Atalantayı abi PSG yi eleyecek olaya gelZaten o maçtan çok kıllanmıştım
Psg tur atlar oranı 1.57 idi çok gidip geldim girmedim abi.Şaşırtıcı sonuç Atlanta deli gibi isabet bulmuş maçta.Psg sadece 1 isabetle oynuyorDi mi iyi ki uzak durmuşsun o maçtan bence Atalanta 90 +da 2 yi de cakacak
Sampıyon olursa sasırmam atalantaPsg tur atlar oranı 1.57 idi çok gidip geldim girmedim abi.Şaşırtıcı sonuç Atlanta deli gibi isabet bulmuş maçta.Psg sadece 1 isabetle oynuyor
Şampiyon Bayern RecebimSampıyon olursa sasırmam atalanta
Son 2cmacinda gol sıkıntısı yaşadığı belliydi ben de uzak durdum o sebepten St. Etienne yi 1-0 Lyon u da penaltılarla eleyebildilerPsg tur atlar oranı 1.57 idi çok gidip geldim girmedim abi.Şaşırtıcı sonuç Atlanta deli gibi isabet bulmuş maçta.Psg sadece 1 isabetle oynuyor
Barca elıcek onuŞampiyon Bayern Recebim![]()
Atletico Madrid favorim finaldeki rakibi kim gorucezSampıyon olursa sasırmam atalanta
Cuma günü seyret kanka o zaman 3 ün 1ini nasıl eline alacak Barça LevandolskidenBarca elıcek onu
Ben atalanta yada barca alır dıye dusunuyorumAtletico Madrid favorim finaldeki rakibi kim gorucez
Gorusuruk sen sakın bahıs alma kaybetmenı ıstemem kardoCuma günü seyret kanka o zaman 3 ün 1ini nasıl eline alacak Barça Levandolskiden![]()
Atletico yada Bayern alacak abi.Aklımdaki iki takım ama Bayern ağır basıyorAtletico Madrid favorim finaldeki rakibi kim gorucez
Bayerne oynamazsam kalbim kurusun RecebimGorusuruk sen sakın bahıs alma kaybetmenı ıstemem kardo![]()
Yapma be kardo az bas zararın az olsunBayerne oynamazsam kalbim kurusun Recebim![]()
Recebim ben o Bayerne basacam sanada kazandıktan sonra şans parası atacam aklında bulunsunYapma be kardo az bas zararın az olsun![]()