- 2,356
- 1,675
- 113
@mountblade valla helalin var adam 
Esmer bombamızda geldiS.a bol sans
Way mg be katilmiyorum lan.hep siz kazanin baskasi kazanmasin.tilt ediyosunuz adami.konuda 1 msji olmayan adam bile katilmis e yuh mg yuhSağolun arkadaşlar çekiliş den hiç para çıkmayan 2 kişi beğensin son onlara da 20 ser atayım
Kanka nabunLan 20 lira diye birbirinizi yiyorsunuz
Haklisin biraz daha erken geleydin iyiydiHep ben mi dagiticam demiş şair birazda ben çekilişe katılayım![]()
Köydeyim dostlar ya sizi etkinliksiz bıraktım yemeyin birbiriniziKanka nabun![]()
Kanka mevzu farkli ya.yazmaya useniyorum o kdr uzun yazamam simdiLan 20 lira diye birbirinizi yiyorsunuz
Yok knka katmasınlar zatenHaklisin biraz daha erken geleydin iyiydi
Kanka öyle deme 20 liraya baldo pirinc ve yag alıp 1 gün o yemegi yiyebilirimLan 20 lira diye birbirinizi yiyorsunuz
Acil para lazim yap bi roll.benim kurallardan koy basimiz agrimasinKöydeyim dostlar ya sizi etkinliksiz bıraktım yemeyin birbirinizi![]()
Sen ye paraları gel 20 lira de banaKanka öyle deme 20 liraya baldo pirinc ve yag alıp 1 gün o yemegi yiyebilirim![]()
La baksana kuponla alakasi yok adamin 1 msji yok cekilise katilmis.bn utanirim mgYok knka katmasınlar zaten
Ben olabilir miyimdostlar benden daha fazla ihtiyaci olan varsa alabilir yerimi sorun deil 20 tl icin batmayiz zaten rol acarim kazanirsak gene paylasiriz![]()