- 42,718
- 12,609
- 113
bana cıksın ya
TuttumOrhunese e 20 tl gönderdim nailex ve recep arasında çekiliş yapalım Sungur 1 den 10 a kadar bir sayı tut en yakın olanı söyleyene atayım
naılex bana bırakır benceOrhunese e 20 tl gönderdim nailex ve recep arasında çekiliş yapalım Sungur 1 den 10 a kadar bir sayı tut en yakın olanı söyleyene atayım
Anladim tuttum bnPardon surgun
Acil para lazim yap bi roll.benim kurallardan koy basimiz agrimasin[/QUOTE
Etkinliğe ne gerek var kanki yazım papara özel sorun değilKöydeyim dostlar ya sizi etkinliksiz bıraktım yemeyin birbirinizi![]()
Hesaplarda karısıklık var su haftaya tekrar ezicem 4 habeleri senın önceligin kredin var bende sımdı 20-20-20 topluyoruz ne cıkarsaSen ye paraları gel 20 lira de bana![]()
Eyw dostluğunuz yeter kardeşlerin konuyu kirletmeyleim bir ara sohbet açalım orada muhabbet ederimHesaplarda karısıklık var su haftaya tekrar ezicem 4 habeleri senın önceligin kredin var bende sımdı 20-20-20 topluyoruz ne cıkarsa![]()
ahahah bırak bana kardo takıp ettık baya
Ben tuttum rakami adama attim
5di6 diyorum
Valla ben diyom samımı olduklarımızla telegram acalım konu dısı bana uyar maksat muabbet isteyen numarasını da gizleyebılıyo zaten yelegramdaEyw dostluğunuz yeter kardeşlerin konuyu kirletmeyleim bir ara sohbet açalım orada muhabbet ederim