- 6,720
- 2,434
- 113
Ama ihtiyaçların nolcak sana geçen bi zenci olayı anlatmıştım iyi düşünYeter kanka aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
Ama ihtiyaçların nolcak sana geçen bi zenci olayı anlatmıştım iyi düşünYeter kanka aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
Sağol Evo bu sıralar şansın yoktu sigaramız var 5 6 tek baska zaman kazanınca alırız düşüncen yeterKanka bu totem ise yarıyor tavsiye ederim
Beyler @erhanbey22 @recebb papara atin da sabah size 15 şans gönderim fazla kazanmadım fazla kazansam fazla atardım valla
Olsun bi sigara da bizden iç sacmalama burda bu kadar destek verdin olmazSağol Evo bu sıralar şansın yoktu sigaramız var 5 6 tek baska zaman kazanınca alırız düşüncen yeter
Eyvallah Bize makara olsun sigaramızda varsa ohoo sabah kadar kaynatırızOlsun bi sigara da bizden iç sacmalama burda bu kadar destek verdin olmaz
Peki sağol herşey için ben yatıyorum iyi geceler hepinizeEyvallah Bize makara olsun sigaramızda varsa ohoo sabah kadar kaynatırız![]()
Hadi eyvallahPeki sağol herşey için ben yatıyorum iyi geceler hepinize
Ahahhshshsshsh kardeşim noktayı koyduO değilde Ersinde bi i.nelik varmıs gidince acıldı kuponhayat her yerden vurdu Ersinime bu gece
90 da 2 gol nedir lanHelal olsun betasıysa 2 dakika olmadı ödediler tesekkurler @BetAsus Destek Lambourghini Diablo gibisin![]()
Aynen şans işte senle @Shellac 'ın kuponunda uzuldum90 da 2 gol nedir lan
Tebrikler kardeş.
Al bi tane daha yok arkadaş ben oraya Türkçe değil Çince yazık öyle anlayacaklar herhaldeTebrikler dost hayırlı olsun
Hyrdr dost ne olduAl bi tane daha yok arkadaş ben oraya Türkçe değil Çince yazık öyle anlayacaklar herhalde
En baş sayfayı okumadın miHyrdr dost ne oldu
Bıtmıs kupon reıs bısı olmazAl bi tane daha yok arkadaş ben oraya Türkçe değil Çince yazık öyle anlayacaklar herhalde
Kardeşim iyi guzel dynda Bn çlşyrm kazandı yazıyor tbrkler yazıyrm ynlş mı buYattık geçmiş olsun zaten 20. Dakikada kupon yattı o dakikadan s9nra bi şey gelmedi tesekkurler