kırmızı teknik direktöre çıktıo kırmızıyı ıptal ettıler derın paranense ıs basında
kırmızı teknik direktöre çıktıo kırmızıyı ıptal ettıler derın paranense ıs basında
heeeekırmızı teknik direktöre çıktı
atsada elenıyodu sana yaradıDeplasman gölü bulunca demek ki ev arkayı boşlayıp saldırdı elenecekti çünkü öyle de konyadan yediler demek ki
Valla fena döndü ama 89.dk 2 gol olura 1e 50 verirdi bu mactaDeplasman gölü bulunca demek ki ev arkayı boşlayıp saldırdı elenecekti çünkü öyle de konyadan yediler demek ki
lıncten kurtuldukYanlışlıkla gelmiş bir kupon tebrikler orti![]()
sen onu 30k göster sıralamada 2ye koy Evoyu yap bi kıyakYanlışlıkla gelmiş bir kupon tebrikler orti![]()
Ben yazmıştım ama 89 bi de 90+3 bunlar daha da ileri götürdüler olayı 90+2 90+3 böyle 2 gölün oranı en az 300 olurValla fena döndü ama 89.dk 2 gol olura 1e 50 verirdi bu macta
300 vermez siteler pinti en yüksek actıkları oran 200 oluyoBen yazmıştım ama 89 bi de 90+3 bunlar daha da ileri götürdüler olayı 90+2 90+3 böyle 2 gölün oranı en az 300 olur
Kanka bu totem ise yarıyor tavsiye ederimYanlışlıkla gelmiş bir kupon tebrikler orti![]()
Yeter kanka aza tamah etmeyen çoğu bulamazSenin yerinde olsam o 300 ü 10 oran bi kombin daha yapar 3 bin yapıp insani ve fiziksel ihtiyaçlarım için antalyaya gelirdim ama sen bilirsin gene de![]()
lınc yemekten sıgara parasınaKanka bu totem ise yarıyor tavsiye ederim
Beyler @erhanbey22 @recebb papara atin da sabah size 15 şans gönderim fazla kazanmadım fazla kazansam fazla atardım valla