- 2,802
- 1,811
- 113
Kendini bu kadar ciddiye alma 😂Hahaha alınma be 7/48 makaradayız biz
Kendini bu kadar ciddiye alma 😂Hahaha alınma be 7/48 makaradayız biz
Aynen öyle 1 ay kalmıştı bitmesine askerliğimin o 1 ay bana 10 yıl gibi gelmişti kafayı yemek üzereydim askerde yapması evli olarak bide ne diyim Allaha havale ettim aynısını yaşasın inşallahÇok üzüldüm be sevgiliylen aldatılmak koymaz ama evlenmişsin kaçırıp askerde aldatılmışsın çok kötü olay Allah gönlüne göre versin
Şapkanın linkini at 🐴Kendini bu kadar ciddiye alma 😂
Ne dertler var arada böyle insanlarla dertleşmek hem karşı tarafa iyi hem sana öğüt niteliğinde çok çok geçmiş olsun haberin var mı ondan ne yapıyor ne ediyorAynen öyle 1 ay kalmıştı bitmesine askerliğimin o 1 ay bana 10 yıl gibi gelmişti kafayı yemek üzereydim askerde yapması evli olarak bide ne diyim Allaha havale ettim aynısını yaşasın inşallah
Valla bu işleri bilmiyorum reis anlaşmalı şekilde olsaydı 5 dk sürdü benim ayrılmam ama çekişmeli vs yıllarda sürüyo haberin olsun arkadaşım 3 yıldır uğraşıyor ayrılmak için kız bişeyler istiyormuş arkadaşım vermiyo uğraşıyor seni konu daha başka nasıl süreç sürer bilemiyorum kankaAmin cümlemizin tek merak ettiğim bu süreç ne zaman sonuclanır tekrar bekar olabilirim
Ya hahahaha buldumKendini bu kadar ciddiye alma 😂
Al bakalım belki bulursun burada 😂😂Şapkanın linkini at 🐴
Valla reis 10 yıl olcak İzmit’te oturuyorum işte 2 ay önce çarşıya inmiştim otobüsten indim sigara yaktım karşımda o bana bakıyor ben ona 10 yıl sonra ilk defa karşılaştık insan ister istermez kötü oluyor baya bakıştık oldugumuz yerde en son yaptığı kahpelik gözümün önüne geldi siktir olup gittim direkNe dertler var arada böyle insanlarla dertleşmek hem karşı tarafa iyi hem sana öğüt niteliğinde çok çok geçmiş olsun haberin var mı ondan ne yapıyor ne ediyor
Aaa napıcan ip mi mi alıcanAl bakalım belki bulursun burada 😂😂
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
En güzeli seni bulsun inşallahValla reis 10 yıl olcak İzmit’te oturuyorum işte 2 ay önce çarşıya inmiştim otobüsten indim sigara yaktım karşımda o bana bakıyor ben ona 10 yıl sonra ilk defa karşılaştık insan ister istermez kötü oluyor baya bakıştık oldugumuz yerde en son yaptığı kahpelik gözümün önüne geldi siktir olup gittim direk
Ailelik yapmadılar zaten hayatımda ne yasıyorsam ailemin aklı olmadığı içinKral gecmis olsun bi delik icin 1.5 milyon masraf yapilmaz. Dilini dahi bilmediğin herseyi gectim anlasamayacagin biriyle evlenmek cok mantiksiz, bide bu sektor haline gelmis sirketler filan var,genelde 40-60 yas arasini dudukluyorlar escleri kakaliyorlar. Kör değilsin sağır degilsin neden böyle bişey yaptin kendine.
Aile baskisi demissin de, ailen bir fasli ile evlenecek ne yasatti sana.
Sen inandinmi buna tokatlamislardir 🤣Kral gecmis olsun bi delik icin 1.5 milyon masraf yapilmaz. Dilini dahi bilmediğin herseyi gectim anlasamayacagin biriyle evlenmek cok mantiksiz, bide bu sektor haline gelmis sirketler filan var,genelde 40-60 yas arasini dudukluyorlar escleri kakaliyorlar. Kör değilsin sağır degilsin neden böyle bişey yaptin kendine.
Aile baskisi demissin de, ailen bir fasli ile evlenecek ne yasatti sana.
Yok gardasım tokatlancak bişey yok ortada kumarcı adamın neyi olabilirki neyi tokatlasınlarSen inandinmi buna tokatlamislardir 🤣
Cansın kral amin cümlemizin inşallah baş tacısınEn güzeli seni bulsun inşallah
Yok boyle konularda boş insanlara vakit ayırmıyorum ne dedim az once bak kendini bu kadar ciddiye alma 😂Aaa napıcan ip mi mi alıcan
Dert etme gardasım manavdan karpuz seçer gibi 2. Karıyı alırsın yoluna bakarsın merak etmeYok gardasım tokatlancak bişey yok ortada kumarcı adamın neyi olabilirki neyi tokatlasınlar
Boş mu hahaha seni ve o yarama benziyen şapkanı ciddiye aldığım için kendimden özür dilerimYok boyle konularda boş insanlara vakit ayırmıyorum ne dedim az once bak kendini bu kadar ciddiye alma 😂
Benim şapka senin bamyaya benziyorsa üzüldüm şimdi ben özür dilerim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Boş mu hahaha seni ve o yarama benziyen şapkanı ciddiye aldığım için kendimden özür dilerim