Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evlilik İptali Hakkında

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Çok üzüldüm be sevgiliylen aldatılmak koymaz ama evlenmişsin kaçırıp askerde aldatılmışsın çok kötü olay Allah gönlüne göre versin
Aynen öyle 1 ay kalmıştı bitmesine askerliğimin o 1 ay bana 10 yıl gibi gelmişti kafayı yemek üzereydim askerde yapması evli olarak bide ne diyim Allaha havale ettim aynısını yaşasın inşallah

Alive9090

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,457
1,161
113
Aynen öyle 1 ay kalmıştı bitmesine askerliğimin o 1 ay bana 10 yıl gibi gelmişti kafayı yemek üzereydim askerde yapması evli olarak bide ne diyim Allaha havale ettim aynısını yaşasın inşallah
Ne dertler var arada böyle insanlarla dertleşmek hem karşı tarafa iyi hem sana öğüt niteliğinde çok çok geçmiş olsun haberin var mı ondan ne yapıyor ne ediyor

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Amin cümlemizin tek merak ettiğim bu süreç ne zaman sonuclanır tekrar bekar olabilirim
Valla bu işleri bilmiyorum reis anlaşmalı şekilde olsaydı 5 dk sürdü benim ayrılmam ama çekişmeli vs yıllarda sürüyo haberin olsun arkadaşım 3 yıldır uğraşıyor ayrılmak için kız bişeyler istiyormuş arkadaşım vermiyo uğraşıyor seni konu daha başka nasıl süreç sürer bilemiyorum kanka

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Kral gecmis olsun bi delik icin 1.5 milyon masraf yapilmaz. Dilini dahi bilmediğin herseyi gectim anlasamayacagin biriyle evlenmek cok mantiksiz, bide bu sektor haline gelmis sirketler filan var,genelde 40-60 yas arasini dudukluyorlar escleri kakaliyorlar. Kör değilsin sağır degilsin neden böyle bişey yaptin kendine.
Aile baskisi demissin de, ailen bir fasli ile evlenecek ne yasatti sana.

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Ne dertler var arada böyle insanlarla dertleşmek hem karşı tarafa iyi hem sana öğüt niteliğinde çok çok geçmiş olsun haberin var mı ondan ne yapıyor ne ediyor
Valla reis 10 yıl olcak İzmit’te oturuyorum işte 2 ay önce çarşıya inmiştim otobüsten indim sigara yaktım karşımda o bana bakıyor ben ona 10 yıl sonra ilk defa karşılaştık insan ister istermez kötü oluyor baya bakıştık oldugumuz yerde en son yaptığı kahpelik gözümün önüne geldi siktir olup gittim direk

Alive9090

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,457
1,161
113
Valla reis 10 yıl olcak İzmit’te oturuyorum işte 2 ay önce çarşıya inmiştim otobüsten indim sigara yaktım karşımda o bana bakıyor ben ona 10 yıl sonra ilk defa karşılaştık insan ister istermez kötü oluyor baya bakıştık oldugumuz yerde en son yaptığı kahpelik gözümün önüne geldi siktir olup gittim direk
En güzeli seni bulsun inşallah

alfaromeo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
562
189
43
Kral gecmis olsun bi delik icin 1.5 milyon masraf yapilmaz. Dilini dahi bilmediğin herseyi gectim anlasamayacagin biriyle evlenmek cok mantiksiz, bide bu sektor haline gelmis sirketler filan var,genelde 40-60 yas arasini dudukluyorlar escleri kakaliyorlar. Kör değilsin sağır degilsin neden böyle bişey yaptin kendine.
Ailelik yapmadılar zaten hayatımda ne yasıyorsam ailemin aklı olmadığı için

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,802
1,811
113
Sen inandinmi buna tokatlamislardir 🤣

alfaromeo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
562
189
43
Araştırmalarda aracı olarak tabir edilen kişilerin vize süresi bitmiş Fas uyruklu kadınları ve Türk erkeklerini evlendirmek için bir araya getirdikleri, karşılığında ise iki taraftan da para alındığı tespit edildi. Şebekenin Fas hükümeti tarafından verilmesi gereken evlilik belgesinin sahtesini düzenlendiği belirlenirken, yasal geçerliliği olmayan söz konusu evliliklerin de iptal edileceği öğrenildi. İşlemleri tamamlanan Faslı kadınların ise Türkiye'den sınır dışı edileceği belirtildi. Yapılan açıklama bu yönde