Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evlilik İptali Hakkında

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Baba siz paso evleniyonux heralde 😂
Kanka gençlik hatası işte 16 yaşında aşkta düştük 18 yaşında kaçırdım askerde aldattığını öğrendim izin aldım geldim anlaşmalı şekilde ayrıldım unutamadım şerefsizi unutmak için başkasıyla evlendim olmadı unutamadık yinede ayrıldım 6 yıl olcak kafam rahat takılıyorum işte nasibim kimse çıkarsın allahım karşıma diyorum yoksada tek ölcem galiba yaşamayan bilmez işte

alfaromeo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
562
189
43
Kanka gençlik hatası işte 16 yaşında aşkta düştük 18 yaşında kaçırdım askerde aldattığını öğrendim izin aldım geldim anlaşmalı şekilde ayrıldım unutamadım şerefsizi unutmak için başkasıyla evlendim olmadı unutamadık yinede ayrıldım 6 yıl olcak kafam rahat takılıyorum işte nasibim kimse çıkarsın allahım karşıma diyorum yoksada tek ölcem galiba yaşamayan bilmez işte
Valla ben tekrar evlenmeyi düşünüyorum yine aynı hatayı yapmam umarım

Alive9090

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,457
1,161
113
Çok üzüldüm be sevgiliylen aldatılmak koymaz ama evlenmişsin kaçırıp askerde aldatılmışsın çok kötü olay Allah gönlüne göre versin

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Valla ben tekrar evlenmeyi düşünüyorum yine aynı hatayı yapmam umarım
Evlilik güzel bişey ama kafa dengi adam gibi düzgün namuslu saygılı biri bulursan eğer yoksa tek yaşamak daha iyi hayırlısı olsun seninde benim de hepimizin hakkında inşallah

alfaromeo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
562
189
43
Evlilik güzel bişey ama kafa dengi adam gibi düzgün namuslu saygılı biri bulursan eğer yoksa tek yaşamak daha iyi hayırlısı olsun seninde benim de hepimizin hakkında inşallah
Amin cümlemizin tek merak ettiğim bu süreç ne zaman sonuclanır tekrar bekar olabilirim