- 7,314
- 4,190
- 113
30 yaşındayım bende 2 evlilik yaptım akışına bırak gitsin kankaDaha ben 28 yasında yakısıklı maddi durumu iyi olan bir beyefendiyim bunlara bulasma sebebim ailemin zorlamasıydı
30 yaşındayım bende 2 evlilik yaptım akışına bırak gitsin kankaDaha ben 28 yasında yakısıklı maddi durumu iyi olan bir beyefendiyim bunlara bulasma sebebim ailemin zorlamasıydı
Müslüman sandım bunları beni doğru yola getirir ibadetlerime yardımcı olur düşüncesiyle bu hatayı yaptımNiye evlendin peki dost
Hahahaha öyle valla Türk kızları tehlikeeebi kızdan canım lafını duyuyosan ordan kaçıcan en az 20binlik eder seni
saolasın dost ne taraftasınYolun düşerse buralara sana çay demleyeyim,,ağzın tavşan kanı çayımı içsin suzi
Valla kendim için yada eşim için hiç üzülmüyorum tek sorun aradaki sabi30 yaşındayım bende 2 evlilik yaptım akışına bırak gitsin kanka
Baba siz paso evleniyonux heralde 😂30 yaşındayım bende 2 evlilik yaptım akışına bırak gitsin kanka
Sana 1998 model airbag patlak çıtır hasarlı çakma sarışın ayarlayalım hemen ihtiyarYolun düşerse buralara sana çay demleyeyim,,ağzın tavşan kanı çayımı içsin suzi
Şu mesajın üzdü valla ilk doğduğu an bebekliği gülüşü insanın aklına geldikçe üzerValla kendim için yada eşim için hiç üzülmüyorum tek sorun aradaki sabi
Her kafaya uymaz bu 😄Şapkanın linki gelir mi 😂😂😂
At kafasına uyduysa her şeye uyar be 😂😂😂Her kafaya uymaz bu 😄
Komik adamsın🤣At kafasına uyduysa her şeye uyar be 😂😂😂
Kanka gençlik hatası işte 16 yaşında aşkta düştük 18 yaşında kaçırdım askerde aldattığını öğrendim izin aldım geldim anlaşmalı şekilde ayrıldım unutamadım şerefsizi unutmak için başkasıyla evlendim olmadı unutamadık yinede ayrıldım 6 yıl olcak kafam rahat takılıyorum işte nasibim kimse çıkarsın allahım karşıma diyorum yoksada tek ölcem galiba yaşamayan bilmez işteBaba siz paso evleniyonux heralde 😂
Valla ben tekrar evlenmeyi düşünüyorum yine aynı hatayı yapmam umarımKanka gençlik hatası işte 16 yaşında aşkta düştük 18 yaşında kaçırdım askerde aldattığını öğrendim izin aldım geldim anlaşmalı şekilde ayrıldım unutamadım şerefsizi unutmak için başkasıyla evlendim olmadı unutamadık yinede ayrıldım 6 yıl olcak kafam rahat takılıyorum işte nasibim kimse çıkarsın allahım karşıma diyorum yoksada tek ölcem galiba yaşamayan bilmez işte
Çok üzüldüm be sevgiliylen aldatılmak koymaz ama evlenmişsin kaçırıp askerde aldatılmışsın çok kötü olay Allah gönlüne göre versinKanka gençlik hatası işte 16 yaşında aşkta düştük 18 yaşında kaçırdım askerde aldattığını öğrendim izin aldım geldim anlaşmalı şekilde ayrıldım unutamadım şerefsizi unutmak için başkasıyla evlendim olmadı unutamadık yinede ayrıldım 6 yıl olcak kafam rahat takılıyorum işte nasibim kimse çıkarsın allahım karşıma diyorum yoksada tek ölcem galiba yaşamayan bilmez işte
Manavdan karpuz seçer gibi seç bu sefer tamam mı 😂Valla ben tekrar evlenmeyi düşünüyorum yine aynı hatayı yapmam umarım
Evlilik güzel bişey ama kafa dengi adam gibi düzgün namuslu saygılı biri bulursan eğer yoksa tek yaşamak daha iyi hayırlısı olsun seninde benim de hepimizin hakkında inşallahValla ben tekrar evlenmeyi düşünüyorum yine aynı hatayı yapmam umarım
Hahaha alınma be 7/48 makaradayız bizKomik adamsın🤣
Gülüyorum sana ne alınması brom 🤣🤣Hahaha alınma be 7/48 makaradayız biz
Amin cümlemizin tek merak ettiğim bu süreç ne zaman sonuclanır tekrar bekar olabilirimEvlilik güzel bişey ama kafa dengi adam gibi düzgün namuslu saygılı biri bulursan eğer yoksa tek yaşamak daha iyi hayırlısı olsun seninde benim de hepimizin hakkında inşallah
Gül de şapkanın linki gelmedi hala 😡Gülüyorum sana ne alınması brom 🤣🤣