Tüh ya umarım yaşın hala evlenecek kadar gençtir yoksa yazık oldu sana da üzüldüm harbiden geçmiş olsunBen istiyorum zaten ifadeye çağırdılar bende evliliğin iptalini talep ettim
Tüh ya umarım yaşın hala evlenecek kadar gençtir yoksa yazık oldu sana da üzüldüm harbiden geçmiş olsunBen istiyorum zaten ifadeye çağırdılar bende evliliğin iptalini talep ettim
Sen hangi alemde yaşıyon 🤣Gardasım bebeyi benim emzirecek halim yok nabacam bebeyi büyüyünce alırım
Genelde zaten evlilik zamanı geçmiş insanlar getiriyor eşi fasdan dayı🤣Way ağ..faslililar cok benim bölgede.,,Birleşmiş Milletler gibi binamız ,,,iyiki evlilik zamanımız geçmiş dd
Senin şapkayı aldığın alemdeSen hangi alemde yaşıyon 🤣
Türkerim öyle deme sende nerden baksan 30-35 varsın bence 😂Genelde zaten evlilik zamanı geçmiş insanlar getiriyor eşi fasdan dayı🤣
Daha ben 28 yasında yakısıklı maddi durumu iyi olan bir beyefendiyim bunlara bulasma sebebim ailemin zorlamasıydıTüh ya umarım yaşın hala evlenecek kadar gençtir yoksa yazık oldu sana da üzüldüm harbiden geçmiş olsun
Sendemi bu dayının kafadansın yoksa 🤣Senin şapkayı aldığın alemde
Allah gönlüne göre versin ne diyimDaha ben 28 yasında yakısıklı maddi durumu iyi olan bir beyefendiyim bunlara bulasma sebebim ailemin zorlamasıydı
Etrafımda cok getirten ondan diyorum bende kral bı kaç çoban arkadaş var Türkiye'de kız vermeyince ordan aldılar geldiler ondan öyle dedim yani severek kendi bularak mi getiriyor sanki çoğu söz meclisten dışarı Türkiye'de kız vermiyorlar çoğuna mecbur dışardan getiriyorlarTürkerim öyle deme sende nerden baksan 30-35 varsın bence 😂
Benim şapka depo altı kral bu alemden yani rahat ol sen 😂😂😂Sendemi bu dayının kafadansın yoksa 🤣
kadın iyi eşse niye yolluyon yav yazık olmuş1.5 senelik evliyim ve 1 kızım var bu olaylar olunca eşimi gönderdim ülkesine
Türk kızları hepsinden beter çay koy desen koymuyor adam gibi yemek yapamıyor gece 2 silkeyim desen başım ağrıyor diyor ama bişey istemeye gelince canım cicimEtrafımda cok getirten ondan diyorum bende kral bı kaç çoban arkadaş var Türkiye'de kız vermeyince ordan aldılar geldiler ondan öyle dedim yani severek kendi bularak mi getiriyor sanki çoğu söz meclisten dışarı Türkiye'de kız vermiyorlar çoğuna mecbur dışardan getiriyorlar
Dünyalar kadar kıza siktiri çeken bi insandım bunları yasayacağımı biri bana söylrse inanmazdım bazı şeyler kader ve nasipEtrafımda cok getirten ondan diyorum bende kral bı kaç çoban arkadaş var Türkiye'de kız vermeyince ordan aldılar geldiler ondan öyle dedim yani severek kendi bularak mi getiriyor sanki çoğu söz meclisten dışarı Türkiye'de kız vermiyorlar çoğuna mecbur dışardan getiriyorlar
Faslılar bu konuda daha beterTürk kızları hepsinden beter çay koy desen koymuyor adam gibi yemek yapamıyor gece 2 silkeyim desen başım ağrıyor diyor ama bişey istemeye gelince canım cicim
Niye evlendin peki dostFaslılar bu konuda daha beter
bi kızdan canım lafını duyuyosan ordan kaçıcan en az 20binlik eder seniTürk kızları hepsinden beter çay koy desen koymuyor adam gibi yemek yapamıyor gece 2 silkeyim desen başım ağrıyor diyor ama bişey istemeye gelince canım cicim
Şapkanın linki gelir mi 😂😂😂Sendemi bu dayının kafadansın yoksa 🤣
Hayatın kime neler getireceğini bilemezsin benim arkadaşta öyleydi para çöktü kendi çobanı falan vardı veriyorlardı evlenmedi sonra durumlar kötü oldu coban oldu kendi kimse kız vermedi geçen sene getirdi 200 bini falan geçmişti masraflar herşey icindeDünyalar kadar kıza siktiri çeken bi insandım bunları yasayacağımı biri bana söylrse inanmazdım bazı şeyler kader ve nasip