Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evlilik İptali Hakkında

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,196
2,728
113
Adam gerçekten bir evlilik yapmış Beyler yorumlardan anladığım sadece evrak işini sahte kişilerden yapmış yorumlara dikkat edin lütfen çocuğu falan varmis

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Türkerim öyle deme sende nerden baksan 30-35 varsın bence 😂
Etrafımda cok getirten ondan diyorum bende kral bı kaç çoban arkadaş var Türkiye'de kız vermeyince ordan aldılar geldiler ondan öyle dedim yani severek kendi bularak mi getiriyor sanki çoğu söz meclisten dışarı Türkiye'de kız vermiyorlar çoğuna mecbur dışardan getiriyorlar

Alive9090

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,457
1,161
113
Etrafımda cok getirten ondan diyorum bende kral bı kaç çoban arkadaş var Türkiye'de kız vermeyince ordan aldılar geldiler ondan öyle dedim yani severek kendi bularak mi getiriyor sanki çoğu söz meclisten dışarı Türkiye'de kız vermiyorlar çoğuna mecbur dışardan getiriyorlar
Türk kızları hepsinden beter çay koy desen koymuyor adam gibi yemek yapamıyor gece 2 silkeyim desen başım ağrıyor diyor ama bişey istemeye gelince canım cicim

alfaromeo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
562
189
43
Dünyalar kadar kıza siktiri çeken bi insandım bunları yasayacağımı biri bana söylrse inanmazdım bazı şeyler kader ve nasip

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,961
6,009
113
Türk kızları hepsinden beter çay koy desen koymuyor adam gibi yemek yapamıyor gece 2 silkeyim desen başım ağrıyor diyor ama bişey istemeye gelince canım cicim
bi kızdan canım lafını duyuyosan ordan kaçıcan en az 20binlik eder seni

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Dünyalar kadar kıza siktiri çeken bi insandım bunları yasayacağımı biri bana söylrse inanmazdım bazı şeyler kader ve nasip
Hayatın kime neler getireceğini bilemezsin benim arkadaşta öyleydi para çöktü kendi çobanı falan vardı veriyorlardı evlenmedi sonra durumlar kötü oldu coban oldu kendi kimse kız vermedi geçen sene getirdi 200 bini falan geçmişti masraflar herşey icinde