- 7,317
- 4,194
- 113
Sen normal biriyle evlendin o zaman çakma nikah memuruna mı denk geldin doğru anladıysam dayı ne şansız biriymişsin sen ya ne dicemi bilemiyorum 😂😂😂Cocuk var kardes kız düzgün evraklar sahte ama
Sen normal biriyle evlendin o zaman çakma nikah memuruna mı denk geldin doğru anladıysam dayı ne şansız biriymişsin sen ya ne dicemi bilemiyorum 😂😂😂Cocuk var kardes kız düzgün evraklar sahte ama
Bunların düzgünüde var fuhus yapanıda kardesÜf be o paraya 2015 40. Yıl f30 alsan 2 ay içinde evlenirdin yine zaten ne gerek vardı Faslıya 1.5 M vermeye amı 24 ayar altındanmıymış
La öyle deme adama 😂Bir ayağın çukurda senin dayı
Gençliğine güvenme ölenler hep ihtiyarmi demişler,,,hiç belli olmaz İmamin kime daha önce pamuğu tikiyacagi,,ama ölümden kaçış yok tek gerçek buBir ayağın çukurda senin dayı
Hiç sorma kardes aracılar bizi tuzağa düşürdü bebede kızda gitti korkudan 😅😅🫣Sen normal biriyle evlendin o zaman çakma nikah memuruna mı denk geldin doğru anladıysam dayı ne şansız biriymişsin sen ya ne dicemi bilemiyorum 😂😂😂
Olum adamın karısı dediğine bak yaÜf be o paraya 2015 40. Yıl f30 alsan 2 ay içinde evlenirdin yine zaten ne gerek vardı Faslıya 1.5 M vermeye amı 24 ayar altındanmıymış
Dayı youtubeda denk gelip duruyorum adamın biri Endonezya'dan millete gelin alıyor aracı oluyor.İlle Faslı mı olması lazımdı,Endonezyalı olmaz mıydı.O kadar masrafta etmezdin.Biz normal bir evlilik yaptık ama tercüman aracılar bir dümen yapmıslar bazı evrakları sahte olarak beyan etmişler
Evlilik iptali ne la yemek siparişimi bu iptal edilsin boşanma olmasın oArkadaşlar bende mağdur olanlardan biriyim bu evlilikler aceba ne zqman iptal edilir ne kadar sürer
1.5 senelik evliyim ve 1 kızım var bu olaylar olunca eşimi gönderdim ülkesineKanka sorulmazda zaten dümenden evlilik karıyla yattın mı ve şuan yanında mı kaçtı mı
Geçmiş olsun kardeşim,,bu Faslı bayanlar tokidekilermi,,?mevkileri neresiymis merak ettimBiz normal bir evlilik yaptık ama tercüman aracılar bir dümen yapmıslar bazı evrakları sahte olarak beyan etmişler
Anaaa dayı sen başından beri bi oyunun içine düşmüşsün zaten bu kızı sana ayarlayana kesin para verdin getirme parası vs derken bu paraya denk geldi kötü olmuş sen başından beri bi oyunun içine düşmüşsün zaten çocuğu bırakmasaydın keşkeHiç sorma kardes aracılar bizi tuzağa düşürdü bebede kızda gitti korkudan 😅😅🫣
Haydaaaa cicuktami var1.5 senelik evliyim ve 1 kızım var bu olaylar olunca eşimi gönderdim ülkesine
Gardasım bebeyi benim emzirecek halim yok nabacam bebeyi büyüyünce alırımAnaaa dayı sen başından beri bi oyunun içine düşmüşsün zaten bu kızı sana ayarlayana kesin para verdin getirme parası vs derken bu paraya denk geldi kötü olmuş sen başından beri bi oyunun içine düşmüşsün zaten çocuğu bırakmasaydın keşke
Sana da alalım bir tane bey babaGeçmiş olsun kardeşim,,bu Faslı bayanlar tokidekilermi,,?mevkileri neresiymis merak ettim
Alla alla E eşin ne diyor şuan iptal olmasını isriyormısunuz siz1.5 senelik evliyim ve 1 kızım var bu olaylar olunca eşimi gönderdim ülkesine
Valla bende üzüldüm ama yapacak birşey kalmadıHaydaaaa cicuktami varbak bu kırmızı çizgimiz çok üzüldüm şimdi..Allah yardımcın olsun kardesim
Ben istiyorum zaten ifadeye çağırdılar bende evliliğin iptalini talep ettimAlla alla E eşin ne diyor şuan iptal olmasını isriyormısunuz siz
Dayı sen daha onlara ulaşamazsın ki onlar senden alacağını aldı zaten işleri bitti çekip gittiler yeni kurban Arıcaklar şimdi kendilerineGardasım bebeyi benim emzirecek halim yok nabacam bebeyi büyüyünce alırım
Bir daha bu ülkeye giremez benden de hiç birşey alamadı nasıl geldiyse oyle gittiDayı sen daha onlara ulaşamazsın ki onlar senden alacağını aldı zaten işleri bitti çekip gittiler yeni kurban Arıcaklar şimdi kendilerine
Yolun düşerse buralara sana çay demleyeyim,,ağzın tavşan kanı çayımı içsin suziSana da alalım bir tane bey baba