Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evlilik İptali Hakkında

alfaromeo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
566
189
43
Sen normal biriyle evlendin o zaman çakma nikah memuruna mı denk geldin doğru anladıysam dayı ne şansız biriymişsin sen ya ne dicemi bilemiyorum 😂😂😂
Hiç sorma kardes aracılar bizi tuzağa düşürdü bebede kızda gitti korkudan 😅😅🫣

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Biz normal bir evlilik yaptık ama tercüman aracılar bir dümen yapmıslar bazı evrakları sahte olarak beyan etmişler
Dayı youtubeda denk gelip duruyorum adamın biri Endonezya'dan millete gelin alıyor aracı oluyor.İlle Faslı mı olması lazımdı,Endonezyalı olmaz mıydı.O kadar masrafta etmezdin.

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,315
4,192
113
Hiç sorma kardes aracılar bizi tuzağa düşürdü bebede kızda gitti korkudan 😅😅🫣
Anaaa dayı sen başından beri bi oyunun içine düşmüşsün zaten bu kızı sana ayarlayana kesin para verdin getirme parası vs derken bu paraya denk geldi kötü olmuş sen başından beri bi oyunun içine düşmüşsün zaten çocuğu bırakmasaydın keşke

alfaromeo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
566
189
43
Anaaa dayı sen başından beri bi oyunun içine düşmüşsün zaten bu kızı sana ayarlayana kesin para verdin getirme parası vs derken bu paraya denk geldi kötü olmuş sen başından beri bi oyunun içine düşmüşsün zaten çocuğu bırakmasaydın keşke
Gardasım bebeyi benim emzirecek halim yok nabacam bebeyi büyüyünce alırım