Durum belli oldu allah yardımcın olsun bilader işin zorNe sanayisi amk eşim dostuma sorayım da gözlerinden düşeyim kumar oynucam parasıyla falan anlatayim kggjkg
Durum belli oldu allah yardımcın olsun bilader işin zorNe sanayisi amk eşim dostuma sorayım da gözlerinden düşeyim kumar oynucam parasıyla falan anlatayim kggjkg
La ne bela bir herif çıktın sen. Okuma geç ucube herif. Çok mu zor. Adam bir şey sormuş insan gibi yazmayı beceremiyorsan yazma. Görmezden gel. 46 raporun var heralde Allah ailene sabir versin. Ölüsü olan bir gün, senin gibi yakını olan her gün ağlar valla darlandim mesajlaruni okuma gafletine düşünce.Hahahahaha yav sakamisin sen bilader bu kadar bu konuyu açacak kadar acizmisin ben seni anladım işin çok zor
Senin de durum belli oldu vurduyorsundur kesin başka açıklaması yokDurum belli oldu allah yardımcın olsun bilader işin zor
Seni ne ilgilendirir dostum ? Konuyu beğenmediysen girme, mesaj yazma. Ard arda mesaj yazıp milleti niye tahrik ediyorsun. Küfür yemek istiyorsan sende ayrı bşr konu aç , sövün bana de direk. Gerekeni yaparlar.Bilerek yapıyorum ki birdaha böyle şeyler paylasmasinlar
Ben rahatsız oluyorum ve herkeste rahatsız böyle konulardanSeni ne ilgilendirir dostum ? Konuyu beğenmediysen girme, mesaj yazma. Ard arda mesaj yazıp milleti niye tahrik ediyorsun. Küfür yemek istiyorsan sende ayrı bşr konu aç , sövün bana de direk. Gerekeni yaparlar.
Sana zaten ben ve kac kisi sövmüştür rahat ol allah akıl versin sana işin zorSeni ne ilgilendirir dostum ? Konuyu beğenmediysen girme, mesaj yazma. Ard arda mesaj yazıp milleti niye tahrik ediyorsun. Küfür yemek istiyorsan sende ayrı bşr konu aç , sövün bana de direk. Gerekeni yaparlar.
Bir daha konu açmayın herkes bıktı sizlerden kenidnize bir chat sitesi bulun konuşun sizleri dinlemek görmek okumak zorunda degilizLa ne bela bir herif çıktın sen. Okuma geç ucube herif. Çok mu zor. Adam bir şey sormuş insan gibi yazmayı beceremiyorsan yazma. Görmezden gel. 46 raporun var heralde Allah ailene sabir versin. Ölüsü olan bir gün, senin gibi yakını olan her gün ağlar valla darlandim mesajlaruni okuma gafletine düşünce.
Ne güzel beleş enayi telefonu2 hafta once telefon aldım. Evkurdan 23k ya alıp satmış. Ben 14kya aldım.
Senin gibiler sayesinde telefon yüzü görüyoruz.
Yo ssg istiyormuş çalışıyorsa sorun yokKefil istiyo reis yanın da birde kefil götürcen
Yeni icra dosyan hayırlı olsun kardeşimBeyler evkurdan telefon başvurusu yaptım dün adresime gelip teyit ettiler imza için mağazaya uğrayın dediler imzayı attıktan hemen mağazadan telefonu verirler mi kargoyla mi gönderiyolar bilginiz var mi
Beş kuruş borcum yok hayatımda evkura ya da yanına bu tarz bir iş için uğramadım. Senin gibi ezik biriyle normalde muhatap olmam fakat arkadaşa kurduğun cümleler o kadar can sıkıcı ki sessiz kalamadım. Akşama kadar çaresiz bir şekilde burdan bonus kovaladığın için onun dışında açılan her konunun sana saçma geldiğini düşünüyorum açıkçası.Sıkıntı kimde belli allah yardımcınız olsun tabi kumarda batıp böyle şeylere düşmekte zor tek teselliniz boyle şeyler olmuş akıl fukaraları
Camiden anaons ederler 🤣🤣🤣Yeni icra dosyan hayırlı olsun kardeşim
Ssg istiyo kefil diyilSen milleti boşver de kefil götür yanında icra dosyası vs bişey olmayan kefil istiyorlar benden demesi
Batsın iyice bosverCamiden anaons ederler 🤣🤣🤣
Iki tane daha al yarı fiyatına sât kumarda batır boşver enayi var zatenSsg istiyo kefil diyil